https://imgix.femina.dk/media/article/1335-erotisk-novelle-prim.jpg
Liv

Du har valgt at gå med fotografen

29. august 2013
af Redaktionen
Du er hovedpersonen i den erotiske novelle "En kvinde går ind på en bar...". Du har valgt at gå med fotografen

Du venter i mørket ved indgangen til atelieret, mens Jan slukker for alarmen og tænder noget lys. Dit hjerte banker derudaf som et eksprestog. Han er ikke en fuldkommen fremmed, siger du til dig selv. Han kan umuligt være seriemorder. Han er en berømt fotograf, der oven i købet har fotograferet Angel Dean, for pokker. Og hun er stadig i live, så meget ved du da. Hun er tynd, men i live.

Nu bliver resten af lysene tændt. Atelieret er et stort rum med højt til loftet. I den ene side er en retrolounge med møbler i læder og træ. Lænestolene er solide 1960’er-agtige med indbyggede borde i armlænene. Nede bagved er der flere små rum. Det ser ud til at være et kontor, tekøkken, toilet og mørkekammer. Hele den ene væg udgøres af en hvid flade, der strækker sig op til loftet.

I et mørkt hjørne får du øje på en gammel Harley Davidson. Den er i sort og krom og meget slidt.

Du peger på motorcyklen. “Er det din? Hvor er den flot.”

Jan ser op fra et bord med en masse fotoudstyr. Der ligger lysmålere, linser, stik, kabler og hukommelseskort og indtil flere kameraer. “Den er bare en rekvisit,” siger han.

Du slentrer rundt i atelieret, mens du prøver at tænke på noget andet end det, der venter dig. Du kommer hen til et bord med stakke af fotografier og kontaktark. Du bladrer lidt i dem. De forestiller en gruppe kæmpestore Hells Angels-medlemmer og en høj, smuk kvinde. Hun sidder på den motorcykel, du beundrede for et øjeblik siden. Hun ser velkendt ud. Meget velkendt ...

“Hold da kæft!” buser det ud af dig. “Er det Alex Khan?”

“Ja. Det er til forsiden af The Face.” Han lyder ikke, som om han praler. “De er ikke dårlige, men hvis jeg kunne gøre det om, er der nogle ting, jeg ville ændre.”

“Hold da op. Hvordan er hun?”

“Hun er skøn at arbejde sammen med. Totalt professionel.”

Du nikker. Dit hjerte hamrer stadig. Professionel. Ja, naturligvis. Og her står du så, og du er alt andet end professionel. Hvad er det dog, du har indladt dig på? Du kan da umuligt leve op til Alex Khan. Det næste bliver vel, at han siger, at han er gode venner med Anna Wintour.

Jan trykker på en knap på en fjernbetjening, og rummet fyldes af musik. Det er ikke højt, men meget rytmisk og dansevenligt.

“Vin?” spørger han.

“Åh, ja tak.”

Han går ud i køkkenet. Du kan høre ham trække en flaske op. Et øjeblik efter står han der igen med to glas rødvin. I skåler og tager en slurk. Vinen smager godt og dyrt. Han går hen til arbejdsbordet og vælger et stort kamera, der ser gammeldags ud i forhold til al den teknologi, I er omgivet af.

“Jeg tænkte, at det skulle være lidt klassisk,” siger han. “Jeg dropper digitalkameraet og skyder en rigtig film i sort-hvid i stort format.”

Du tager endnu en slurk vin. “Okay. Hvad så nu?”

“Hvis du stadig har lyst, hænger der nogle badekåber i skabet ude i badeværelset. Men vi gør ikke noget, du ikke har det godt med.”

Du tøver, mens du åndsfraværende bider i en finger. Nu har du chancen for at blive fotograferet af en, der har taget billeder af nogle af de flotteste fotomodeller i verden. Problemet er bare, at du ikke er model. Måske burde du gå tilbage til galleriet og fortælle Mac, at du ikke er nogen muse. På den anden side: Efter al denne spænding trænger du måske mest af alt til en rolig drink henne på baren.

Læs resten af historien i ”En kvinde går ind på en bar…” af Helena S. Paige/Forlaget Lindhardt og Ringhof

Dette er fortsættelsen af den erotiske novelle "En kvinde går ind på en bar..." - læs med fra starten her

Læs også