https://imgix.femina.dk/media/article/1335-erotisk-novelle-prim.jpg
Liv

Du har besluttet dig for at sige nej tak til at lave bodyshots med rockstjernen

29. august 2013
af Redaktionen
Du er hovedpersonen i den erotiske novelle "En kvinde går ind på en bar...". Du har besluttet dig for at sige nej tak til at lave bodyshots med rockstjernen

Du betragter tequilaen foran dig. Lugten giver dig kvalme. Det er vist ikke nogen god ide. Charlie ser forventningsfuldt på dig, og en tanke farer gennem dit hoved: Han må have været i seng med hundredvis af kvinder. Du ville bare blive endnu en i rækken, endnu en erobring, og det arrogante røvhul har ikke engang spurgt, hvad du hedder. Så sikker på sig selv er han altså, men på dig virker han bare lettere idiotisk. Det kan godt være, at han har store hænder, men der er ikke noget, der er mere usexet end en oppustet selvtillid.

“Ellers tak,” siger du og lader dig glide ned fra barstolen.

“En anden gang.”

“Går du?” udbryder han med et vantro udtryk i ansigtet.

Du nikker. Måske er det første gang, han er blevet afvist af en kvinde. Han ved tydeligvis ikke, hvordan han skal reagere. Du efterlader ham ved baren, og da du når hen til døren, vender du dig om og ser, at han allerede har fået kontakt med to blondiner, som han tilbyder de tilbageværende tequilashots. Du smiler. Du er tilfreds med din beslutning. Så træder du ud i den kølige, klare aftenluft. Men hvad nu? Du ville ønske, at den intense, ældre fyr ikke var gået tilbage til sit forretningsmøde – der var noget dragende ved ham. Og hende den spændende ude på dametoilettet kunne det måske være sjovt at drikke en drink sammen med. Det kunne være, at du skulle gå hen til galleriet og se, om hun var der? Måske er det på tide at finde en taxa – natten er stadig ung.

Du kunne jo også bare smutte hjem og underholde dig selv. For dit indre blik ser du kassen i natbordsskuffen. Du fik den i fødselsdagsgave af to veninder. Inden i ligger en vibrator, som du stadig ikke har pakket ud. Den kaldes en kaninvibrator. Gaven var ment som en joke, og så alligevel ikke. Du har haft så travlt med at pleje din karriere i de sidste par år, at dine venner er begyndt at blive bekymrede for dit sexliv. Du har ikke prøvet den endnu, men måske skal det være i aften. Så er du i det mindste garanteret en lykkelig slutning.

Læs resten af historien i ”En kvinde går ind på en bar…” af Helena S. Paige/Forlaget Lindhardt og Ringhof

Dette er fortsættelsen af den erotiske novelle "En kvinde går ind på en bar..." - læs med fra starten her

Læs også