https://imgix.femina.dk/media/article/1335-erotisk-novelle-prim.jpg
Liv

Du har besluttet, at det ikke er noget for dig

29. august 2013
af Redaktionen
Du er hovedpersonen i den erotiske novelle "En kvinde går ind på en bar...". Du har besluttet, at det ikke er noget for dig

Du møder hans ivrige blik. Han er superlækker, og kemien er god mellem jer, men det har været en lang aften, og du orker ikke at lege skolelærer. Dertil kommer, at han er meget ung. Han er på alder

med den søde, men lidt naive studerende, du er mentor for på arbejdet. Hov, vent lige lidt: De ville være perfekte for hinanden! De kan lide de samme slags bøger, de vil gerne ud at rejse begge to, og selv om du ikke ved, om Lexi er jomfru, så er der noget uskyldigt, lille frøken Solskin over hende. Og single er hun helt bestemt. Hvorfor ikke lade dem fumle rundt med hinanden og more sig med at finde ud af, hvilke kropsdele der passer hvor? Du mærker et stik af misundelse over alle de opdagelser, der endnu venter dem, men du ryster det af dig. Der er også masser af morskab til dig ude i Voksenland.

“Ved du hvad?” siger du. “Jeg tror, at jeg har en løsning på dit, øh, problem. Jeg tror, at jeg kender den perfekte pige for dig.”

“Gør du?” spørger han med strålende øjne.

“Vi har en praktikant på arbejdet. Hun hedder Lexi og er lige fyldt tyve. Jeg tror, at I ville passe godt sammen.”

“Mener du det?”

“Ja, helt sikkert. Hun er smuk, sjov og klog, og så er hun vild med yoga og meditation og den slags. Jeg tror, at I ville passe godt sammen.”

Xavier river en side ud af en notesblok, der ligger på bordet, skriver et nummer på den og rækker dig papiret. “Super. Sig, at hun bare kan ringe. Tak for det. Det er jeg virkelig glad for.”

“Jeg ved godt, at jeg lyder som en storesøster, men må jeg give dig et godt råd? Prøv at lade være med at stresse over det. Du skal bare invitere hende ud og måske kysse hende. Så tager I den derfra.”

“Tak.” Xavier kommer på benene og går hen og bøjer sig ned over dig. Så kysser han dig blidt på kinden.

Hans læber er bløde og varme, og du kan mærke hans varme ånde mod din kind. Der går et langt øjeblik. Så tager han fat om din hage, drejer dit ansigt over mod sit og lægger sin mund mod din. Det er så blidt, at det nærmest ikke er et kys, men snarere et strejf af en himmelsk mund. Det kræver al din viljestyrke ikke at reagere. Hvis Lexi spiller sine kort rigtigt, kan hun blive en meget heldig pige.

Et af lysene sprutter, og øjeblikkets fortryllelse er brudt. Du har et liv, du skal tilbage til.

“Tror du, at min kjole er tør nu?” spørger du. “Klokken er mange. Jeg må hellere se at komme hjem.”

“Ja, helt sikkert. Vi kan gå forbi vaskerummet på vejen ud,” svarer han og fører dig hen mod døren.

“Det var hyggeligt. Og endnu en gang undskyld for det med din kjole.”

“Det er helt i orden. Der er en årsag til alting i denne verden, og jeg har en underlig følelse af, at Lexi er grunden til, at vi skulle mødes.”

I udveksler et smil, og du mærker igen et stik i hjertet. Du håber, at han finder det, han leder efter. Men nu er det vist på tide at komme hjem.

Læs resten af historien i ”En kvinde går ind på en bar…” af Helena S. Paige/Forlaget Lindhardt og Ringhof

Dette er fortsættelsen at den erotiske novelle "En kvinde går ind på en bar..." - læs med fra starten her

Læs også