trine hansen og jonas vingegaard
Liv

Da han begyndte at lægge an på mig. Tænkte jeg: "Ah, det er kriminelt. Det kan vi slet ikke"

5. december 2022
Af Aviaya Hansen
Foto: René Schütze/Andreas Houmann/Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Der er 11 års forskel på Tour de France-vinderen og hans hjertenskær. Det var ikke helt problemfrit, da de to mødtes

Det var ikke just kærlighed ved første blik, da Trine Marie Hansen, 35, og 25-årige Jonas Vingegaard første gang mødte hinanden.

I hvert fald ikke for Trines vedkommende.

Det fortalte hun, da parret forleden var gæster i "Aftenshowet", som de første gæster i deres julekalender.

Dengang troede hun da også, at cykelgeniet var 15-16 år.

- Han var sådan en sød ung knægt. Han stod der med sin mor første gang, jeg mødte ham til præsentationen af Danmark Rundt. Da han begyndte at lægge an på mig. Tænkte jeg "ah, det er kriminelt. Det kan vi slet ikke", siger hun og griner.

Da "Aftenshowet"-vært Nola Grace Gaardmand genopfrisker for seerne, at der er 10 års forskel på Jonas og Trine, lyder det:

- 11. Det er faktisk lidt grisebasse, kommer det fra Trine.

https://imgix.femina.dk/2022-12-05/vinge.jpg

Vingegaard er som bekendt en mand af få ord, så da han bliver spurgt til, hvordan det alligevel lykkedes ham at vinde Trines hjerte, lyder strategien yderst sportsrelateret.

- Jeg tror vedvarenhed, blive ved med at prøve. Det lykkedes til sidst. Hun fandt ud af, at jeg faktisk var meget sød, lyder det fra lynet fra Glyngøre.

- Arj, jeg fandt jo ud af, at du har et hjerte af guld. Det finder man altså ikke mange steder. Nu har jeg alligevel datet rigtig mange, lyder det fra Trine.

- Og jeg kunne godt se, at man lige måtte se bort fra alle de røde lamper, der blinkede og sige "hvad er det egentlig, man gerne vil have i en fyr?" Det er jo et hjerte af guld, og han er loyal, trofast, sød og skøn.

Under indslaget spørger en seer, om parret mon har planlagt bryllup og/eller barn nummer to. Mens de skøjter let hen over spørgsmålet om den kirkelige ceremoni, lægger Trine ikke skjul på, at de gerne vil gøre datteren Frida til storesøster.

https://imgix.femina.dk/2022-12-05/jonas.jpg

- Vi burde planlægge, for med Jonas’ program. Men vi kan ikke gøre det nu, for så ville det komme under Tour de France, siger Trine og slår fast, at der altså ikke er noget barn på vej nu, siger Trine i programmet, hvor hun blandt andet også indvier seerne i Vingegaards kælenavn Fnuggi, og at parret allerede fejrede Tour de France-sejren, før Vingegaard var taget afsted til Frankrig.

- Vi poppede champagnen inden og fejrede, at han havde vundet, for vi troede så meget på det. Formen var så god.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også