https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1332_louise_wolff_jeg_har_aldrig_haft_en_karriereplan.jpg
Underholdning

Tv-vært Louise Wolff: Jeg har aldrig haft en karriereplan

12. august 2013
Redigeret af Trine Fisker, Søndag 08/12/2013 - 00:00
Hun startede som praktikant hos DR, og i dag er hun en af deres mest populære værter, der netop har stået på scenen til MGP og som også skal være vært på Danmarks Indsamlingen

Selv om Louise Wolff i dag er en de mest profilerede tv-værter hos DR – hun har både lavet Sporløs, MGP, Aftenshowet og Danmarks Indsamlingen - så er det faktisk lidt af en tilfældighed, at hun laver det tv, hun gør.

I 2007, hvor Aftenshowet lagde fra kaj, blev hun hentet ind som vært fra radioens P3, hvor hun sad som vært dengang.

Læs også: Ellen Hillingsø kalder sit parforhold "et supermatch”

STARTEDE I UNGDOMSAFDELINGEN

Men startskuddet til Louise Wolfs karriere i DR begyndte flere år før.

– Jeg læste medievidenskab på universitetet og fik på mit tredje år på studiet en praktikplads i DR’s ungdomsafdeling, som dér i 2001 hed U-land. Og fra første dag, jeg trådte ind på redaktionen, vidste jeg: Hvis jeg på nogen måde kan hage mig så godt fast, at jeg aldrig skal tilbage, så er det det, jeg gør, siger hun.

Og det var så det, hun gjorde. Lige så langsomt fik hun mere og mere jord under neglene, fik en luns her og en luns dér, fik en plads i radiostudiet, når en eller anden var syg, og en dag var hun, ja, P3-vært.

En anden vært på Aftenshowet er Sisse Fisker. Efter to fødsler slår hun fast, at hun hellere vil løbe 100 maraton-løb end at føde. Hvorfor? Få svaret på søndag.dk!

ET SMUT FORBI TV2

Nogle år senere blev hun ringet op af TV 2, som ledte efter en vært til deres nye ungdomsprogram »Rundfunk«. Det værtsjob blev Louise Wolffs. Hun var på »Rundfunk« i to sæsoner. Herefter vendte hun hjem til P3 igen og var vært i radioen i små to år, indtil tv og »Aftenshowet« kaldte.

Siden har hun prøvet lidt af hvert. Har også været vikar som vært på TV-Avisen hen over en sommer.

– Men jeg har altså aldrig haft en forkromet karriereplan, siger hun.

Læs også