https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1335_trine_pallesen_gaaet_i_aarevis_uden_sex.jpg
Underholdning

Trine Pallesen: Jeg har da gået i årevis uden sex

29. august 2013
af redaktionen
Trine Pallesen har været alene i otte år, men livet som single har ikke medfødt en masse sex. For hun skal kunne mærke noget inde i sit hjerte

Da Trine Pallesen blev skilt for otte år siden, fordi hendes mand ikke ville mere, bestemte hun sig for, at hun ikke ville blive en forladt bitterfisse. Det lykkedes. I dag er de bedste venner. Til gengæld tog det hende så lang tid at komme ordentligt videre, at der ikke rigtig har været plads til nye mænd.

- Jeg har da gået i årevis uden sex. Det kommer an på, hvad for et menneske du er. Er du sådan en, der kan gå ud og knalde en eller anden for en aften?

Og det er hun bare ikke.

- Jeg kan ha’ LYST måske, men jeg får faktisk først rigtig lyst til sex, når jeg kan mærke noget inde i mit hjerte. Jeg kan godt se, at en eller anden mand er flot, men jeg tænker ”åh nej”. Tanken om at skulle stå der og ta’ tøjet af, og man ikke kender ham, og hvordan lugter han og… Der er så mange ting, der skal falde i hak for mig, før jeg har lyst til at knalde. Når jeg så endelig får det, så bliver jeg sådan lidt ustoppelig eller umættelig med den mand. He he. Men der er bare ikke så mange af dem, det er der sgu ikke, siger Trine Pallesen.

Læs også: Lai Yde og Mie Moltke skulle IKKE score hinanden, da de deltog i Vild med dans. Læs på femina.dk, hvorfor det alligevel endte sådan

ANGST FOR AT BLIVE FORLADT

Så lige nu er det kun børnene Sylvester og Mathilde på ti og ni der har adgang til Trines seng. Hun har det godt med at være alene.

- Jeg synes faktisk, jeg var dårlig til at være alene, inden jeg blev det. Fordi jeg dybest set ikke brød mig om at være alene. Men jeg har altid haft en længsel efter at lære det. Efter jeg har været alene i så mange år, kan jeg mærke, hvor meget jeg har brug for mit eget rum. Det havde jeg aldrig troet. Jeg har altid været bange for, at hvis jeg gik, så var de alle sammen nok gået, når jeg kom tilbage. Det var en angst for at blive forladt. Den angst er jeg blevet bevidst om.

Trine Pallesen ved godt, hun ikke er en nem kæreste.

- Jeg er meget krævende, tror jeg. Og jeg er følelsesfuld. Jeg svinger. Jeg kan være enormt rolig og varm og glad den ene dag og den næste kan jeg være aargh. Det tager lang tid at finde ud af, om man kan noget sammen med en mand. Jeg skal bo alene lidt endnu, siger Trine Pallesen.

Skuespiller Trine Pallesen kan mærke alderen trykke – i hvert fald når det kommer til hendes job som skuespiller. Læs mere på søndag.dk

Læs også