Katrine Engberg

Foto: Hanne Juul

Underholdning

Succesforfatter fandt kærligheden et uventet sted

7. september 2022
af Af Maria Hoang
Foto: Hanne Juul
Succesforfatteren afslører, at hun kort efter bruddet fra Timm Vladimir fandt kærligheden et ganske uventet sted

Ad flere omgange kæmpede forfatter Katrine Engberg, 47, og "Bagedyst"-vært Timm Vladimir, 54, for deres ægteskab.

I 2016 meldte de ud, at de skulle skilles, men bare en måned senere var skilsmissen aflyst. Det var dog kun indtil året efter, hvor et endeligt brud var en realitet.

Blot et par måneder efter blev krimiforfatteren dog set med en ny mand, og over for ALT for damerne afslører hun nu, hvordan hun mødte kæresten Jakob.

Her forklarer hun skilsmissen fra Timm Vladimir med, at "vi ikke kunne gøre hinanden lykkelige længere", og allerede kort tid efter bruddet dukkede kærligheden op på ny, afslører hun over for damebladet.

Forfatteren havde lagt et digt op af Søren Ulrik Thomsen, og det var der en følger, der reagerede på:

– Så var der én mand, Jakob, der skrev en kommentar til det opslag, og hans ord ramte mig på en måde, som jeg aldrig er blevet ramt før. Så jeg svarede ham. Og så skrev vi pludselig sammen i fem timer om dagen. Først om litteratur, siden om filosofi og så om vores drømme, genkalder hun over for ALT for damerne.

Og så tog romancen ellers fart efter deres første ordudveksling på Instagram:

– Tre uger senere blev vi enige om, at vi skulle møde hinanden. Allerede inden jeg havde mødt ham, vidste jeg, at jeg elskede ham. Og det gjorde jeg. Instinktivt. Det føltes som en velsignelse. Det føles som velsignelse, beskriver hun om det første møde med sin nuværende kæreste.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også