Britney_spears
Underholdning

Stor mystik om kommende Britney Spears-bog: Stjerner vil have den stoppet

9. maj 2023
Af Kicki Bengtsen
Foto: Zz/AP/Ritzau Scanpix
Britney Spears holder ikke igen i ny biografi, og det har gjort to kendte filmstjerner så bekymrede, at de har truet forlaget med retssager.

Det er ikke engang en måned siden, at det kom frem, at Britney Spears' nye biografi er færdigskrevet, og at der ikke ville gå længe, før den ville udkomme.

Nu er den dog blevet forsinket – og det er der en opsigtsvækkende grund til.

Det skriver The Sun i hvert fald.

Ifølge det britiske medie har to store filmstjerner nemlig angiveligt skrevet et brev til forlaget bag popsangerens kommende bog, Simon & Schuster.

I brevet udviser de unavngivne kendisser bekymring for, at de bliver nævnt i bogen, ligesom de truer med at gå rettens vej, såfremt der står ting, de ikke har forhåndsgodkendt.

Forlaget har eftersigende nu sat udgivelsen på pause, indtil de har undersøgt sagen nærmere.

Britney Spears har ikke kommenteret forsinkelsen, men en anonym kilde bekræfter over for det britiske medie, at forlaget er i fuld gang med at konsultere deres advokater, så de ikke risikerer at få en retssag på nakken.

– Britney er brutalt ærlig i bogen, siger kilden og fortsætter:

– Der er mange nervøse A-stjerner derude, og der er blevet sendt nogle barske breve til forlaget af folk, der kender Britney, og som er bange for, hvad hun har skrevet.

Popsangeren har tidligere udtalt, at hun kommer til at være hudløs ærlig i bogen, hvor hun vil fortælle alt om sin barndom, storhedstid og sine svære tider.

Hun vil fortælle om sit verdensomtalte brud med Justin Timberlake, om dengang hun kronragede sig selv, og så vil hun selvfølgelig afsløre alt om sin kamp med familien omkring formynderskabet.

– Den her bog vil ryste hele verden, har en kilde tæt på sangeren tidligere udtalt.

Det vides ikke, hvornår den forsinkede bog nu vil udkomme, men ifølge britiske medier bliver det senere på året.

Denne artikel blev første gang bragt af SE og HØR. Dette er en redigeret version.

Læs også