Britney Spears
Underholdning

Skål! Efter 13 år kan Britney endelig fået sit første glas vin

6. januar 2022
af Signe Frederikke Pedersen
Foto: Mega
Popstjernen fejrer sin nyvundne frihed med nogle af de små glæder, som værgemålet stod i vejen for.

Artiklen blev bragt første gang hos Se og Hør.

For første gang i 13 år har Britney Spears – popprinsessen over dem alle – nydt et glas rødvin.

Det afslørede hun onsdag på sin Instagram.

Den 40-årige Spears var som bekendt indtil november underlagt et juridisk værgemål, der fratog hende mulighed for at bestemme over selv de mest banale ting i tilværelsen.

Teksten under et af Britneys nyeste billeder på Instagram er et billede af en blomstereng, og her skriver hun blandt andet:

"Jeg er sikker på, det ser lidt mærkeligt ud, at jeg danser så meget til Madonna. Men jeg prøver så vidt muligt at HENGIVE mig… Og det er præcis det, som hendes musik gør for mig. Jeg mener, jeg fik mit første glas rødvin denne weekend!!! Jeg har ventet 13 år… Det er længe nok!!!"

Kritik af familien

Ikke alt er dog nemt for Britney, selvom hun har fået kontrollen tilbage over sit liv, afslører hun.

"Ja, jeg læser kommentarerne, og folk er absolut hadefulde, slutter hun sin tekst."

Også dele af popikonets familie får hug i opslaget.

Og det er ikke første gang, Britney giver dem en bredside – dog har hun set sig nødsaget til før at slette kommentarer, der var rettet mod blandt andet faderen Jamie Spears, der har været den gennemgående værge i løbet af de 13 år.

"Jeg er ikke flov på min families vegne, over at jeg ikke havde adgang til kontanter, mens jeg arbejdede røven ud af bukserne for dem, skrev hun i et siden slettet opslag ifølge Billboard."

"Jeg er flov over staten Californien, der tillod min far at lade mig arbejde som jeg gjorde i alle de år, uden at give mig en eneste krone."

De afsluttende, kraftfulde vendinger i hendes caption lød:

"Nu kender jeg mit værd… Og det var dem, der mistede mig!!!"

Siden værgemålet for snart to måneder siden blev ophævet, har sangerinden bestemt haft travlt med at indhente nogle af de ting, som hun i over et årti ikke har kunne gøre.

Udover at sippe rødvin har hun blandt andet taget flyvelektioner (dog nok ikke i den rækkefølge) siddet bag rattet i sin egen bil, og så er hun ikke mindst blevet forlovet med sin kæreste, Sam Asghari.

Læs også