I_hus_til_halsen
Underholdning

Så du I hus til halsen? Sådan gik det med Lenes hus i Pandrup

15. februar 2023
Af Karina Didriksen
Foto: Matias Brenø Olsson/DR
I afsnit 7 af ”I hus til halsen” fik Lene og hendes mand Peter hjælp af eksperterne til at sælge deres hus i Nordjylland.

Denne artikel blev første gang bragt af Billed-Bladet. Dette er en redigeret version.

Det var et rørende afsnit af ”I hus til halsen”, der løb over skærmen onsdag aften.

Den 57-årige radiograf Lene Saubjerg havde i tre år forsøgt at sælge sit hus i Pandrup i Nordjylland, men uden held.

Hendes ægtemand Peter er ramt af Parkinson og flyttede i 2020 ind i en beskyttet bolig i en anden by. Nu længtes Lene efter at få huset solgt, så hun og teenagesønnen Sebastian kunne flytte tættere på.

Familien fik hjælp af eksperterne Søren Vester, Line Franck og Dennis Lindequist samt en gruppe venner, spejdere og hele Sebastians klasse.

En fantastisk nyhed

I slutningen af programmet kunne Lene Saubjerg fortælle en lykkelig nyhed. Huset var blevet solgt med rekordfart. Det skete i oktober 2022.

- Nu er det en uge siden, at ”I hus til halsen” tog herfra. Der kom en eventuel køber og kiggede på huset, og for to dage siden skrev han under på købskontrakten, lød det fra en glad Lene i afsnit 7.

Også boligeksperten Line Franck var meget begejstret.

- Det er simpelthen så fantastisk, at Lenes hus er blevet solgt så hurtigt. Ejendomsmægleren var hurtig og fik med det samme fat i den kunde, som havde set huset tidligere, og som var interesseret i at komme igen, og han slog til. Han har købt huset til 595.000 kr., så der er ikke givet yderligere afslag, fortalte hun i programmet og tilføjede:

- Nu får Lene mulighed for at indfri drømmen med at komme i den ønskede lejebolig sammen med Sebastian og tæt på Peter.

I_hus_til_halsen

Programmet sluttede med, at Lene Saubjerg kunne fortælle endnu en god nyhed. Nemlig, at hun havde fået nøglerne til en lejebolig i Åbybro – samme by, hvor hendes mand bor.

Læs også