joachim
Underholdning

Prinserne holder jul hos far i år. Sådan skal grevinde Alexandra fejre højtiden

12. december 2022
af Jan Körner
Foto: Splashnews.com/Splash/Ritzau Scanpix
Prins Nikolai og prins Felix skal i år holde julen med deres far. Som så mange andre skilsmissebørn er de skiftevis hos mor og far.

Ligesom så mange andre skilsmissebørn fejrer prins Nikolai og prins Felix også jul med deres far hver anden år og deres mor hver anden år.

Sådan er det stadig, selvom de ikke længere er børn, men voksne. Prins Nikolai er 23 år, og prins Felix er 20 år.

Og i år er det altså prins Joachims tur til også at have sine voksne sønner hos sig i højtiden, så hele hans børneflok på fire er samlet juleaften, der foregår i udlandet.

Sidste år holdt grevinde Alexandra jul i London sammen med sin søster, mor og begge drenge.

Hendes presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, fortæller til Se og Hør, at grevinden i år skal være sammen med gode venner, men ikke med hvem eller hvor, hun skal danse om træet.

Det er også en mulighed, at grevinde Alexandra holder jul med sin kæreste, Nicolai Peitersen. Han er registreret som bosiddende i Kina, selv om han tidligere har fortalt SE og HØR, at det er planen at flytte sammen med Alexandra i Danmark.

Peitersen bor dog primært hos grevinden, når han er i landet, og derfor er det oplagt at holde jul med hende, hvis han er på danske breddegrader i julen.

Artiklen blev først bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også