https://imgix.femina.dk/media/a828acd9e4c84fefb885a42ba7a4b81a.jpg
Underholdning

Poesibog: Johanne Helger Lund

1. marts 2012
af Birgit Axelsen
Foto: Ecouture.dk
FEMINA har fået lov til at kigge i en række kendte menneskers poesibøger. I denne uge kan du blive klogere på designeren Johanne Helger Lund fra ecouture.dk og læse hvorfor, hun engang har sat sig ind i en fremmed bil, hvad hun elsker ved at være selvstændig og hvorfor, hun selv mener, hun er en klassisk vægt.

Navn: Johanne Emilie Helger Lund

Alder:
40 år

Arbejde: Designer og kvinden bag ecouture.dk

Min yndlingsbog, -musik og -film ... Jeg elsker musik! Jazz, tango og electronic er nogle af mine yndligs kategorier. "Von Daler & Low pressure" er et skønt bud på at samle lidt af hvert.

Når jeg skal slappe af, elsker jeg at …. Være hjemme med familien, lytte til musik, smække benene op med en Mac på skødet og nyde et glas vin.

Hvis jeg skulle bo i et andet land, skulle det være... Bornholm! Vi er lige flyttet hjem fra Bornholm, hvor vi har boet i 7 år. Det er et vidunderligt sted at bo. Og det gør jeg gerne igen.

Jeg er virkelig god til.... At tænke positivt og fremad. Jeg er meget flittig og god til at få ideer til mine styles. Der er heldigvis som en uudtømmelig kilde for mig.

Jeg er overraskende dårlig til... at multitaske. Jeg bliver faktisk virkelig distræt når jeg prøver. En ting ad gangen det er mere mig.

Det dummeste/pinligste, jeg nogensinde har gjort/oplevet... Jeg er ret distræt, så jeg gør mange dumme ting. Det sjoveste jeg har formået er nok at sætte mig ind i en helt fremmed bil og først opdage det, da nøglen ikke passede (og jeg har faktisk gjort det 2 gange :)

Den største udfordring i mit liv... må være min familie og mine børn. Jeg er vokset op i et teater/musik boheme nomadeliv. Så det at "sætte sig" har været en fantastik dejlig, men stor udfordring.

Jeg griner når… jeg selv eller andre gør noget dumt. I det hele taget griner jeg meget! Altid når folk siger noget sjovt, også alt for meget når jeg selv siger noget sjovt.

Hvis jeg kunne spole tiden 5 år tilbage, ville jeg fortælle mig selv at… Jeg slet ikke skulle frygte at blive 40 år. Underligt nok føler jeg mig helt ung igen, efter at have rundet det skarpe hjørne. Nu synes jeg pludselig, at jeg har hele livet foran mig…Og nu ved jeg hvem jeg er, og hvad jeg vil.

Hvis jeg kunne ændre noget i mit liv skulle det være… Mine helt unge år. Hvor jeg synes jeg smølede med tiden alt for længe. Tænker tit på hvad man kunne have nået at lære sig, hvis jeg havde været lidt mere flittig!

Jeg lyver kun når… Det er bedst folk ikke ved sandheden. Jeg er nemlig en rigtig vægt og kan godt li´ at please mennesker. Men jeg bryder mig slet ikke om at lyve. Så prøver jeg helst at snige mig uden om at svare.

Jeg fik mit første kys… Da jeg var 12. Haha det kom som et CHOK! Add!!! Jeg synes, det var så klamt og strøg ud og skyllede munden. Han var ellers så sød. Og jeg var meget forelsket i ham.

Jeg er bekymret for… Moder Jord! Jeg lider frygteligt af verdenssmerte! Og tænker at vi alle må gøre en forskel der hvor man kan.

Når jeg er alene elsker jeg at … arbejde. Det "fede" ved at være selvstændig er at, så kan man selv bestemme hvor man vil ligge de 100 timer om ugen man skal arbejde.

Poesibog Line Kruse. Læs den her

Poesibog Andrea Elisabeth Rudolph. Læs den her

Poesibog Maise Njor. Læs den her

Poesibog Emilia Van Hauen. Læs den her

Læs også