https://imgix.femina.dk/media/27162410e720414ea69a2bbf9810e2fe_0.jpg
Selvudvikling

Poesibog: Andrea Elisabeth Rudolph

6. oktober 2011
af Lotte Horup
Foto: Andrea Elisabeth Rudolph PR, Signe Vilstrup
FEMINA har fået lov til at kigge i en række kendte menneskers poesibøger. I denne uge kan du blive klogere på, hvad Andrea Elisabeth Rudolph laver i sit sommerhus, når hun skal slappe af, og hvorfor en muserede kan få hende til at græde.


Navn:
Andrea Elisabeth Rudolph

Alder: 35 år

Arbejde: Selvstændig og stifter af hudplejeserien Rudolph Care.

Min yndlingsbog, -musik og - film… Jeg elsker kvindelige sangerinder med power fx Camille Jones, Pernille Rosendahl, Adel, Aretha Franklin, Beth Hard.. jeg kunne blive ved. Så får følelserne ellers frit løb, da jeg spejler mig i mange af teksterne. Min yndlingsfilm er "Henry and June" som er et trekantsdrama, der udspiller sig mellem Henry Miller, hans kone og Anais Nin. Den kan anbefales. Jeg stødte på fantastisk kunstbog i Paris for nylig, som hedder Passion and Reason. Den talte virkelig til mig og skal snart foldes ud og indrammes derhjemme.

Når jeg skal slappe af, elsker jeg at … forkæle mig selv med et varmt bad i mit sommerhus efter jeg har været i det kolde havvand. Efterfølgende smører jeg mig ind i cremer og olier - gerne Acai Body Balm som er den ultimative selvforkælelse. Balmen skal have tid til at trænge ind i huden, men så efterlader den også huden smidig, gennemfugtet og velplejet med den smukkeste glød.

Hvis jeg skulle bo i et andet land, skulle det være... Brasilien. Jeg elsker kulturen, temperamentet og klimaet. Og selvfølgelig Acai bærret, som er nøgleingrediensen i hele Rudolph Care serien. Men jeg ville nok vælge en bopæl lidt tættere på min familie, så London!

Annette Heick - læs hendes poesibog her

Jeg er virkelig god til... at stå på ski og jeg elsker det. Jeg har haft flere sæsoner på ski i Østrig, men nu bliver det højest til en uges tid om året, hvis jeg er heldig. Min datter er allerede vild med at stå, så måske tager vi engang i fremtiden orlov i alperne og nyder at være fysiske hele dagen, indånde den friske luft og sove tungt natten igennem.

Jeg er overraskende dårlig til... at synge!!!

Den største udfordring i mit liv... Er at få dagens 24 timer til at få op i en højere enhed. Som selvstændig og alenemor til Isolde, balancerer jeg mellem mine to store passioner…

Jeg griner når… Isolde, mine venner og familie griner. Humor fylder meget og det er humor på mange forskellige planer. Eksempelvis griner jeg også, når folk slår sig i "Americas Funniest Home Video". Det er næsten pinligt at indrømme, men sjovt er det.

Emilia Van Hauen - læs hendes poesibog her

Hvis jeg kunne spole tiden 5 år tilbage, ville jeg fortælle mig selv at … man ikke kender hele omfanget af starte egen virksomhed, før man er i gang. Men også at det giver et kæmpe kick, når tingene lykkes. Det er en fantastisk følelse.

Jeg er bekymret for… ikke at få tilfredsstillet min nysgerrighed. Når man bliver voksen, finder man nu af, hvor hurtigt livet går og der er så mange ting, jeg gerne vil nå at opleve. Jeg er dog først rigtig begyndt at bekymre mig efter jeg er blevet mor.

Jeg græder når… jeg kommer til at ødelægge en muserede i mit skur i sommerhuset og febrilsk forsøger at bygge en ny med vat og blade.

Når jeg er alene elsker jeg at… fordybe mig og mærke efter, hvordan jeg har det. I en hektisk hverdag er der ikke altid tid til det, men jeg har med tiden opbygget nogle redskaber, så jeg hurtigt kan fordybe mig og lytte til min mavefornemmelse, som jeg gerne vil styre efter.


Læs også