https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kendte/2012/11/1246-peter-frodin-glad-for-at-blive-aeldre/1246-peter-frodin-alder-copy.jpg
Underholdning

Peter Frödin: Jeg er glad for at blive ældre

16. november 2012
af Mia Qvist Scheelsbeck, FEMINA, Aller Media
Foto: Petra Kleis
På trods af de mange succeser i arbejdslivet, har det ikke været let at være Peter Frödin

Det er bestemt ikke alle, der er glade for at blive ældre og gråhårede. Men sådan har skuespiller Peter Frödin, der er aktuel med børnebogen 'Lille Allan - den menneskelige antenne', det bestemt ikke.
Han er hverken bange eller ked af at komme op i årene.

- Jeg er glad for at blive ældre. Bare det at være i live er i sig selv dejligt. Jeg er stadig i live, og det har jeg det godt med, forklarer Peter Frödin til FEMINA, inden han fortæller, hvad han ser, når han kigger sig selv i spejlet.
- Jeg ser en salt og peber-fyr. Jeg er blevet gråhåret. Jeg ser, jeg er glad, lyder det fra ham.

Kollegaen Hella Joof troede i mange år, hun skulle være alene. Læs her, hvorfor.

Har haft det svært trods succes
Peter Frödin har haft stor succes med meget af sit arbejde gennem livet. De seneste par år har det været i Zirkus Nemo med Søren Østergaard, men mange husker ham også fra Det Brune Punktum, Lex & Klatten, Bullerfnis og TDC-reklamerne med Britta og Claus.

Han svarer dog ikke så positivt på spørgsmålet om, hvorvidt hans liv har været let med de mange succeser.

- Nej, det har det ikke, og det er stadig ikke nemt hele vejen. Men jeg er blevet bedre til at være i svære situationer, efter jeg er blevet voksen, og jeg er heldig på den måde, at jeg har kunnet lide alle mine alderstrin. Jeg ser ikke tilbage på min barndom eller min ungdom eller på starten af mine 20'ere og tænker: Godt, man ikke er der! Jeg kunne godt lide at være der, da jeg var der. Men jeg husker også tilbage med et smil på læben: Hvor er jeg dog glad for, at jeg har udviklet mig siden, forklarer han.

Læs også