Pamela Anderson
Underholdning

Pamela Anderson dukkede op i Paris uden makeup - og we're all about it

3. oktober 2023
Af Kicki Bengtsen, Katrine Rosenbæk
Foto: Vianney Le Caer/AP/Ritzau Scanpix
Pamela Anderson havde ikke makeup på til modeugen i Paris.

Da Pamela Anderson gjorde sin entré til modeugen i Paris, lagde mange tilskuere mærke til, at hun havde efterladt noget derhjemme: nemlig makeup.

I stedet kørte hun et helt naturligt look, da hun iført en gul kjole og et strålende smil mødte paparazzifotograferne, der fangede hende på den røde løber.

Og hvor er det dog befriende, at en kvinde som hende tropper op til en modeuge uden makeup. For selvfølgelig kan kvinder, kendte eller ej, bevæge sig i det offentlige rum uden makeup. Og i det hele taget vælge at bruge sin tid på noget andet.

pamela
Foto: Perusseau/Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau/Ritzau Scanpix

Pamela Anderson er bedst kendt for sin rolle som C.J. Parker i "Baywatch".

Hun medvirkede i fem sæsoner fra 1992 til 1997.

Det forlyder, at hun blot tjente 1.500 dollars (10.500 kroner) per afsnit i første sæson, mens hun i sin sidste sæson havde en løn på svimlende 300.000 dollars (2,1 mio. kr.) per afsnit.

Udover "Baywatch" er Pamela Anderson også kendt for sit modelarbejde for magasinet Playboy.

Mange kender også til sagen, hvor hun i 1995 fik lækket en meget omtalt sexvideo uden sit samtykke med sin daværende mand, Mötley Crüe-trommeslageren Tommy Lee.

Parret fik to børn sammen og blev skilt efter tre år. Tommy Lee blev idømt seks måneders fængsel for vold mod Pamela Anderson.

I 2023 udkom dokumentaren "Pamela, a lovestory", hvor hun for første gang selv fortalte sin historie.

Denne artikel blev første gang bragt af Se & Hør. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også