oliver
Underholdning

Oliver Bjerrehus om at være 25 år ældre end sin kæreste: "Jeg gider ikke være ham den gamle"

19. april 2023
Af Frederik Bregndahl
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Han skulle tage lidt tilløb til at møde kæresten, Sofie Amalie Elkjærs, venner. Især var han nervøs for at møde drengevennerne.

Denne artikel blev første gang bragt af SE og HØR. Dette er en redigeret version.

Oliver Bjerrehuus er fyldt 47 år og danner par med Sofie Amalie Elkjær på 22 år, men aldersforskellen skal ikke stå i vejen for deres forhold.

Det fortæller han i Ekstra Bladet-podcasten "Superlike", hvor han også fortæller, at der lige skulle tages tilløb til at være sammen med hendes venner.

– Jeg er jo gammel, og de er unge. Men jeg gider ikke være ham den gamle, der går rundt og prøver at give alle hænder, og de tænker: "Hvorfor er han her?", siger Oliver Bjerrehuus.

Han understreger, at selv om de er unge, så er de søde og fornuftige. Det har specielt været hendes drengevenner, han har været nervøs for at møde, men som Oliver Bjerrehuus siger, så fandt han ud af, at de er nogle "skidesøde, fornuftige og fede unge fyre".

Og det lader også til, at Sofie Amalie Elkjærs drengevenner kan lære lidt af Oliver Bjerrehuus. Hun fortæller, at de ofte spørger ham til råd til eksempelvis kærlighed.

Oliver Bjerrehuus og Sofie Amalie Elkjær mødte hinanden i foråret i 2021, og han fortæller, at han lige siden har været tiltrukket af hende.

– Det handler om at finde en partner, man er i øjenhøjde med. Som man kan kigge i øjnene, som man holder af og ikke skal lyve for, og som man ikke skal være utro. Man skal ikke forcere noget. Man kan lægge sig ned og prutte i sofaen, og hun elsker dig for det, siger Oliver Bjerrehuus.

Læs også