https://imgix.femina.dk/media/article/1422_mikkel_beha_erichsen_jeg_goer_mig_umage_for_at_vaere_en_god_mand.jpg
Underholdning

Mikkel Beha Erichsen: Jeg gør mig umage for at være en god mand

27. maj 2014
af redaktionen
Foto: Sif Meincke
Mikkel Beha Erichsen har været sammen med sin kone i Marian i 27 år. Men selvom de har kendt hinanden i mange år, husker han stadig at fortælle hende, at hun ser dejlig ud

Mikkel Beha Erichsen har været sammen med sin kone Marian i 27 år, og han kalder selv dét at være en god mand for hende for en af sine store udfordringer i livet – sammen med andre udfordringer som at få set sine unger nok, passe sit arbejde og bygge sit kolonihavehus. Det siger han til FEMINA.

LÆS OGSÅ: Mikkel Beha Erichsen - vi har utrolig meget sex

- Jeg synes, jeg altid gør mig umage for at være en god mand. Jeg husker at fortælle hende, at jeg synes, hun ser dejlig ud, og at hun er en skøn mor og en dejlig kone. Og at værdsætte alt det, hun gør, fordi hun gør rigtig meget, og hun er en rigtig god kone. Det lyder meget 1830’er-agtigt, men det ER hun. Og jeg synes, jeg er god til at værdsætte det og sige det til hende. Jeg tror aldrig, hun har været i tvivl om, jeg elsker hende.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver I ved med at have god sex

Nærværende og interesseret

Mikkel Beha Erichsen er på skærmen mange morgener om ugen som vært på TV2s ”Go’ Morgen Danmark”, og at han er populær hos damerne, har han også godt kunnet mærke, selvom han siger, at det ikke er noget, han opdager særlig meget:

- Jeg har en gang imellem godt kunnet fornemme, at der var kvinder, der kiggede på mig og tænkte: Hov, ham dér med to eller tre søde børn, han kan bygge sit eget hus, og han er faktisk rimelig empatisk, og han er rimelig god til at lytte og rimeligt nærværende og interesseret i de mennesker, der er om ham, og han er ikke alt for tyk … Det kan nogle kvinder se som noget attraktivt og tænke: Den pakke gider jeg godt at have, jeg er 32 år og har ikke fået mine børn endnu, og det dér er sgu ret harmonisk altså! Men der er også rigtig mange af de 32-årige kvinder, der har fået øje på Marian og tænkt: Nårh nej, han ER taget … Og så bakker de ud igen. Men det er altså ikke noget, jeg opdager særlig meget …, siger Mikkel Beha Erichsen til FEMINA.

LÆS OGSÅ: Skuespilleren Casper Crump fra ”Lærkevej” var med egne ord sin kæreste ”notorisk utro”

Læs også