Maria Erwolter
Underholdning

Maria Erwolter : Kaldt luder i sladder-pressen

27. oktober 2010
af Elisa Lykke
Foto: Thomas Fryd, Private
"Luder", "Frækt bijob" og "Maria Erwolter kalder sig Candy Delight". Sådan lød overskrifterne om skuespiller og danser Maria Erwolter i sladderpressen i foråret. Her fortæller hun sin version af forløbet

En mandag i juli måned sidder Maria Erwolter på café med et par tætte veninder. Hendes telefon ringer, og i den anden ende sidder en journalist fra Se & Hør. Det er ugebladenes "store deadline-dag", den dag, Maria Erwolter betragter som én af de værste dage.

Maria Erwolter er luder
- Journalisten ringede en mandag og sagde, han var i gang med en historie om mig, fordi jeg var aktuel med TV2 Zuluserien "Kristian", var kendt fra "Pusher" og kæreste med Laust Sonne fra D·A·D, og at de i øvrigt var i gang med at skrive en artikel om, at jeg var luder. SMASK! sagde det. For mig var det som at få et opkald om et dødsfald sammen med en spand koldt vand i ansigtet. Det var enormt syret og ubehageligt. Jeg følte pludselig, at jeg ufrivilligt havde lagt hele mit liv i denne fremmede mands hænder. Jeg stillede mig selv spørgsmål om, hvor ond han ville være, hvorvidt mine venner og familie ville tro på historien, og hvorfor han dog ville skrive den slags?, siger Maria Erwolter.

LÆS OGSÅ: Anne Kejser: Jeg skal være mor

Kan ikke gøre fra eller til
Du har ikke udtalt dig om, hvorvidt historien er sand eller falsk - hvorfor?

- Det har jeg helt bevidst valgt ikke at gøre i tæt samråd med Laust og en dygtig PR-kvinde. Det rager absolut ingen mennesker, lad dog folk tro, hvad de vil, jeg kan ikke gøre fra eller til alligevel.

Har der overhovedet været noget positivt ved at blive hængt ud på den måde?

- Mange forhold ville nok også være gået i stykker af sådan en historie ... Da det gik op for mig, at Laust var ved min side og ikke stak halen mellem benene, så var der lag i vores forhold, som blev stærkere. Han så mig helt skrællet og hjælpeløs og har været en rigtig mand og passet på mig, og den rolle havde han brug for, har det vist sig, siger Maria Erwolter.

Et rock'n'roll-liv
Lever du og Laust bevidst op til jeres omdømme som rock'n'roll-par?

- Vi kan godt lide at gå imod strømmen. Vi klæder os i anderledes tøj og har svært ved normalitet. Så dét ligger nok ikke så langt fra sandheden om, at folk ser os som et rock'n'roll-par. Vi har en uge, hvor vi er strukturerede, når Laust har børnene. Næste uge skal vi drikke vin og går måske i seng med en halv buzz på, bader om natten, laver pandekager klokken tre om natten, lader være med at sove før klokken otte om morgenen og løber måske en tur klokken fem om morgenen, inden byen for alvor er vågnet. Vi er meget impulsive og laver tit skøre ting. Er det rock'n'roll?, spørger Maria Erwolter.

Lige nu på femina.dk:

Galleri: Kendte kvinder uden makeup - kan du kende dem?

https://imgix.femina.dk/media/article/1410_makeup_art.jpg

Læs også