https://imgix.femina.dk/media/article/1413_anne_hjernoee.jpg
Underholdning

Madglade Anne Hjernøe: Træning er nødvendigt for mig

1. april 2014
af redaktionen
Madelsker og kogebogsforfatter Anne Hjernøe spiser sundt og træner stort set hver eneste dag. Derfor gider hun heller ikke have dårlig samvittighed over de dage, hvor der går kage og rødvin i den

Den 45-årige kogebogsforfatter og tv-vært Anne Hjernøe elsker mad. Men af samme grund er hun også opmærksom på at træne, for at kiloene ikke skal sætte sig.

- Jeg træner tre gange om ugen i fitnesscenter, cykler, så meget jeg orker, og en gang imellem tager jeg også løbeskoene på. Jeg får det godt af at træne, og det er nødvendigt for mig, da jeg spiser meget på restaurant, og der skal være balance mellem kalorieindtag og forbrænding, siger hun.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving har fulgt blodtypediæten i 12 år. Læs, hvorfor hun aldrig har haft det bedre

Ingen dårlig samvittighed

Hendes passion for mad er stor, og hun elsker næsten alle former for mad, bare den er lavet på gode råvarer. Derfor elsker hun også at samle familie og venner omkring måltidet. Men selvom maden fylder så meget i hendes liv, har hun aldrig dårlig samvittighed over kaloriebalancen.

- De fleste dage får jeg dyrket en eller anden form for motion, og da jeg samtidig spiser sundt, føler jeg mig ikke usund de dage, hvor jeg falder i rødvin eller kager foran brændeovnen. Livet er for kort til dårlig samvittighed, så lad os nyde det, mens vi har det, siger Anne Hjernøe.

LÆS OGSÅ: Som ung arbejdede Sarah Zobel som model. Læs, hvorfor det gjorde hende kropsfikseret

Læs også