Sofie Linde
Underholdning

"Linde på Langeland" vender tilbage - men i en ny udgave

13. november 2023
Af Line Lei Mohrsen Jensen
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Hvis du sad klistret til skærmen, da familien Linde Ingversens renoveringsprojekt af "Vennely" rullede over skærmen, er der godt nyt. Programmet vender nemlig tilbage som julespecial.

Der er en tidlig julegave på vej til trofaste seere af "Linde på Langeland".

Når kalenderen siger december, vender det populære underholdningsprogram med Sofie Linde og Joakim Ingversen nemlig tilbage.

Men denne gang i en helt særlig udgave, oplyser TV 2.

Nærmere bestemt er familien Linde Ingversen kommet i julehumør, og i tre nye programmer af "Linde på Langeland" vil familien trods byggerod og renoveringsprojekter se, hvad et drys jul kan gøre ved det charmerende hus "Vennely".

Hvad det helt præcist betyder, kan TV 2 endnu ikke afsløre, men der er lagt op til julehygge i sommerhuset, lyder det.

Sofie Linde og Joakim Ingversen købte det over 100 år gamle hus i den lille landsby Snøde tilbage i 2021. Huset havde stået tomt over en længere periode, og det trængte mildest talt til en kærlig hånd.

Med et tv-hold i ryggen igangsatte kendisparret derfor en omfattende renovering af huset med hjælp fra de to tømrertvillinger Anders og Phillip Gehl Larsen, og det resulterede i to sæsoner af "Linde på Langeland".

Selv om det er to år siden, at renoveringen tog sin begyndelse, står huset dog ikke helt færdigt endnu. Tilbage i juni fortalte tømrertvillingerne nemlig, at husets anden sal fortsat mangler en hel del.

– Huset er stadig kun 40-45 procent færdigt på nuværende tidspunkt. Spørger du Sofie, vil hun sikkert sige, at vi er meget længere. Men det er vi altså ikke, sagde Philip Gehl Larsen til TV 2.

Selv om projekterne står i kø i "Vennely", skal det dog ikke sætte en stopper for julehyggen.

"Linde på Langeland i julehumør" kan ses på TV 2 den 6. december. Har man TV 2 Play kan man dog allerede finde første program fra den 29. november.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også