https://imgix.femina.dk/storage_1/media/julie-steincke-kan-ikke-undvaere.jpg
Underholdning

Julie Steincke: Disse to ting kan jeg ikke undvære

15. juli 2013
Af Mia Qvist Scheelsbeck, FEMINA, Aller Media 07/15/2013 - 00:00
Smukke Julie Steincke går meget op i at have en sund indstilling til sin krop

Den 37-årige sangerinde, skuespiller, musical-stjerne og tidligere Talent-dommer går meget op i at have en god indstilling til sin sundhed og skønhed.

Det betyder bl.a., at hun begynder hver morgen med at oparbejde en positiv og sund indstilling til hendes krop.

- Jeg forsøger altid at have en sund tilgang til min krop. Men jeg går aldrig uden for en dør uden concealer og mascara, for det har jeg det bedst med, siger Julie Steincke, da hun forleden var vært ved en FEMINA-Peugeot-event i Aller-huset.

Kender du makeup-tricket, der gør dig yngre? Få det her

Sådan opnår du træningsfremskridt

Hvis musicalstjernen selv skal pege på det bedste træk ved hendes krop, er det øjnene, men hun siger da også, at hun generelt har det godt kropsmæssigt, da hun træner meget. Julie Steincke underviser nemlig dagligt i diverse træningsformer, men hun er også selv vild med at træne for at holde sig glad og i form.

- Jeg varierer altid min træning. Jeg spinner, løber, dyrker cross fit og danser. Jeg er også blevet ret vild med aerial yoga, hvor man træner yoga i luften. Det er rigtigt vigtigt at variere sine motionsformer, for ellers kommer man let til at kede sig, siger Julie Steincke.

Hun er selv meget opmærksom på hele tiden at presse sig selv, når hun dyrker motion, for det er nemlig den sikre vej til fremskridt og en mere trænet krop. Men variationen er ligeså vigtig i forhold til at få trænet forskellige områder af sin krop.

Du kan faktisk nyde dig slank og sund. Se hvordan her

Træner for at have det sjovt

For Julie Steincke er motion ikke en byrde, og træningen har heller aldrig handlet om andet end at have det sjovt.

- Min mor var fitnesstræner, og fra jeg var 16 år, fik jeg at vide, at jeg skulle træne for at få nye venner og have det sjovt. Derfor er mit råd til andre også, at man skal træne for at have det sjovt, siger Julie Steincke, der mener, det er passende at træne tre-fire gange om ugen.

- Og husk at spise nok. Kroppen skal have nok energi til træningen og til at have det godt, slutter hun.

Læs også