https://imgix.femina.dk/media/article/bon_jovi.png
Underholdning

Jon Bon Jovi efter 40 år med sin kone: "Vi har arbejdet hårdt for vores ægteskab"

8. februar 2021
af
Sofie Guldager. Foto: J.scott Applewhite/AP/Ritzau Scanpix
Rockstjernen Jon Bon Jovi har solgt millioner af albums, men har altid formået at holde fødderne solidt plantet på jorden - takket være sin kone.

Jon Bon Jovi er i dag 58 år og har solgt over 130 millioner albums. Han har været sammen med sin kone, Dorothea Hurley, i 40 år og gift med hende i 31 år af dem.

I et stort interview til magasinet PEOPLE åbner den 58-årige rockstjerne op om sit forhold, der ikke har været specielt rockstjerne-agtigt. Måske er det en af grundene til, at det har holdt så mange år, for som Jon Bon Jovi siger:

- Vi har arbejdet hårdt for vores ægteskab, men vi kan lide at være sammen med hinanden, og vi har aldrig faldet for fælderne, for hvad en kendt kan tillade sig.

Jon Bon Jovi uddyber at, han har oplevet mange af sine venner, hvor deres stjernestatus steg dem til hovedet. Jon Bon Jovi er mere ydmyg i sin tilgang til at være en stor rockstjerne.

- Det er bare, hvad jeg gør, det er ikke den, jeg er. Jeg skriver sange. Jeg er tilfældigvis meget god til at udføre dem. Det er det.

https://imgix.femina.dk/jon_bon_jovi_.jpg

Et vellykket Hollywood-ægteskab

Today skriver, at Bon Jon Jovi og Dorothea Hurley mødte hinanden, da de gik i highschool og blev gift i 1989, da Jon Bon Jovi peakede med sin musikkarriere og turnerede hele verden rundt.

Et vellykket Hollywood-ægteskab er en sjælden ting, men parret fortæller, at det har været vigtigt at holde ”Bon Jovi rockstjernen” adskilt fra ”Jon, mand og far”.

- Hun er limen, der holder det hele sammen, udtaler han til Today.

Det har hjulpet dem med at bevare fødderne på jorden, selvom Jon Bon Jovi lige inden, de blev gift, udgav sit tredje album, som endte med at sælge 28 millioner eksemplarer verden rundt.

Jon Bon Jovi og Dorothea Hurley har sammen fire børn, som de også har prøvet at give et så normalt liv som muligt.

https://imgix.femina.dk/shutterstock_90412630_0.jpg

Til PEOPLE forklarer Dorothea Hurley:

- Vi har aldrig trukket børnene med til forskellige ting. Jeg har aldrig peget på fjernsynet og sagt: ”Det er far!” Vi prøver meget at give vores børn et normalt liv.

Jon Bon Jovi og Dorthea Hurley har stadig meget kærlighed til hinanden. Dorothea Hurley udtaler til PEOPLE, at en af årsagerne til, at deres kærlighed bliver ved med at vokse, er:

- Vi er vokset op sammen, og vi vokser stadig i samme retning.

Se interviewet her, som PEOPLE har lavet med Jon Bon Jovi om hans ægteskab og den fond, som parret har stiftet sammen for at hjælpe mennesker i sult.

Læs også