https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kendte/2013/04/1315-john-taylor-var-for-umoden-til-renee/1315-john-og-renee.jpg
Underholdning

John Taylor: Jeg var for umoden til Renée

11. april 2013
af Silje Kathrine Sviggum og Dorthe Kandi
Foto: Kristin Burns, m.fl.
John Taylor og Renée Toft Simonsen var et glamourøst par i 80’erne. Men forholdet gik i stykker efter fire år. Ifølge John Taylor selv skyldes det, at han var for selvoptaget

I John Taylors nye nye selvbiografi "Kærlighed, Død & Duran Duran" omtaler den berømt bassist den kendte fotomodel, Renée Toft Simonsen, med varme.

Selv fortæller hun FEMINA om et spændende men hæsblæsende liv med popstjernen. Efter et stykke tid i New York slog parret sig ned i Paris, som et kompromis mellem København og London.
Hvorfor fungerede det ikke?

Læs også: John Taylor: "Jeg elsker Borgen"

- Jeg var ikke klar. Jeg var for selvoptaget. Det tog mig lang tid at blive klar til den slags forhold, som hun ønskede. Jeg var stadig afhængig af mange ting. Jeg kunne ikke overgive mig til en enhed. Renée var foran mig i mange ting, svarer John Taylor.

PARANOID VISION
- Jeg skriver i bogen om en vision, jeg havde. Jeg vidste, hvad der ville ske. Vi ville få børn, så ville hun slå op, hun ville tage barnet med til Danmark og selvsagt ville hun får forældreretten, for hun var jo moren, og barnet ville tale danske, og jeg ville ikke forstå, hvad det sagde! Det var sådan min paranodie hjerne tænkte. Så hvilken chance havde vi? Det er så selvskadende, så saboterende, men jeg husker helt klart, at det var sådan jeg tænkte.

Læs også