https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kendte/2013/05/1318-jakob-olrik-paa-kaerstejagt/1318-jakob-olrik-1-copy.jpg
Underholdning

Jakob Olrik: Jeg er på kærestejagt

2. maj 2013
af Femina.dk
Foto: Lars Bech
Sexologen Jakob Olrik fortæller i denne uges FEMINA om sin nye bog ”Kvinde kend din mand”. Selv har han kendt en hel del kvinder. Nu er han parat til at nøjes med en enkelt

- Jeg har holdt af at være single i mange år, og jeg har ofte sagt, at jeg IKKE var på kærestesøgning for ligesom at forventningsafstemme, før tingene udviklede sig, men nu er jeg fyldt 40, så jeg er blevet midaldrende, og jeg er sådan set på kærestesøgning. Jeg har et barn og kunne godt tænke mig at få flere.
Hvad tænder du på?

LÆS OGSÅ
Jakob Olrik: Kun dovne mænd går til prostituerede

- Altså… jeg tænder jo på alt. I bund og grund tænder vi mænd lidt på det hele. Hvis vi snakker livsledsager, kærlighed og parforhold, er der selvfølgelig en masse værdier, der skal udveksles. Men hvis det udelukkende handler om sex, tænder jeg faktisk på høje, lave, tykke, tynde, gule, grønne og blå kvinder. Der er noget smukt og fantastisk i alle kvinder. Det er ikke sikkert, at alle mænd tør indrømme, at det er sådan. Men det er det. Med alderen finder man ud af, at kernen i den maskuline seksualitet er, at der ikke ER nogen præferencer. Det er i virkeligheden kvindeligheden og kvinden som sådan, man tænder på.

Men Jakob Olrik er parat til at gå all in, når han finder en ny kæreste.
- Bestemt. Jeg har om nogen prøvet mig selv af, og jeg har dummet mig abnormt meget undervejs. Det har været en 40 år lang lektie. Så den kvinde, jeg kommer til at være sammen med, bliver SÅ heldig. Hun bliver begæret og forkælet og får en kommunikerende mand.

LÆS OGSÅ
Lars Hjortshøj: Jeg er voldsomt tiltrukket af kvinder på min egen alder

Læs også