Holger Rune
Underholdning

Holger Rune om sit særlige forhold til sin mor: Vi kunne gå op ad hinanden 24/7

7. februar 2023
Af Frederik Bregndahl
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix
Tennisstjernen Holger Rune fortæller nu i et stort interview om forholdet til sin mor, Aneke Rune.

Det er ikke ofte, det sker, men i weekenden kunne danskerne se tennisstjernen Holger Rune i aktion i Danmark, da han var en del af den danske trup, der slog Indien i Davis Cuppen.

Holger Rune bragede frem på den internationale tennisscene i 2022, og han ligger lige nu nummer ni på verdensranglisten. Hvis det ikke allerede var tilfældet, så har han nu for alvor slået sig fast i danskernes bevidsthed.

Det er ikke nogen hemmelighed, at hans mor Aneke Rune er en stor del af Holger Runes succes, og nu har den 19-årige dansker sat ord på forholdet til sin mor.

– Min mor og jeg kunne gå op ad hinanden 24/7, men det kan man jo ikke med ret mange mennesker, så det er vigtigt, at man nogle gange lige har nogle dage for sig selv, så man kan være fuldt på, når man er sammen igen, fortæller Holger Rune i et stort interview med Jyllands-Posten, der har talt med ham i forbindelse med hans kampe i Danmark.

Det er også derfor, at han netop har købt en lejlighed på Østerbro i København for lige i underkanten af syv millioner kroner.

På den måde kan Holger Rune forebygge den mentale træthed og trække sig lidt tilbage, når han er hjemme i Danmark.

Selv om han er ung, så har Holger Rune nemlig tilbragt rigtig meget af sit liv på hoteller rundt omkring i verden.

Og godt nok er det vigtigt at få en pause fra mor en gang i mellem, men Holger Rune fortæller også, at hun er vigtig, når der er turneringer.

Hun er opmærksom på, at der ikke hele tiden skal tales om tennis, og at der også skal kobles fra og tales om andre ting.

Denne artikel blev første gang bragt i Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også