Underholdning

Her er de vildeste afsløringer i prins Harrys nye bog

13. januar 2023
Af Rita Gunnarsdóttir Dam
Foto: Mega
I biografien beskylder han blandt andet sin storebror, kronprins William, for at have slået ham i gulvet efter et skænderi om hertuginde Meghan.

Vold, stofmisbrug og drab i Afghanistan. Prins Harry deler i den grad ud af sig selv i sin biografi “Reserven”, som netop er udkommet.

Han skriver blandt andet i sin bog, at han slog 25 Taleban-krigere ihjel i sin tid som soldat i Afghanistan, og at han så dem som en form for "skakbrikker".

Denne afsløring møder hård kritik fra folk i den britiske hær, og Taleban har været ude at kalde ham for en krigsforbryder.

Derudover beskylder han sin storebror, kronprins William, for at have slået ham i gulvet efter et skænderi om hertuginde Meghan. En anklage, som det britiske kongehus ikke har kommenteret.

Her er de vildeste afsløringer i prins Harrys bog

I videoen nedenfor har vi udvalgt fire opsigtsvækkende ting, han fortæller i sin biografi.

@feminadk Vold, stofmisbrug og drab i Afghanistan. Prins Harry deler ud af sig selv i sin biografi “Reserven”, som netop er udkommet 👑 Prins Harry beskylder blandt andet sin storebror, kronprins William, for at have slået ham i gulvet efter et skænderi om hertuginde Meghan. En anklage, som det britiske kongehus ikke har kommenteret. 📷 Mega, Ritzau Scanpix #prinsharry #harry #royal #meghan #meghanmarkle #kongehuset #prinswilliam #britishroyalfamily #royalfamily #spare ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Læs også