https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kendte/2012/10/1243-helena-c-foler-mig-ikke-sexet/1243-helena-foler-mig-ikke-sexet-copy.jpg
Underholdning

Helena Christensen: Jeg har aldrig følt mig sexet

25. oktober 2012
af Mia Qvist Scheelsbeck, FEMINA, Aller Media
Supermodellen tænker faktisk ikke meget over, hvordan hun ser ud i hverdagen

De fleste vil nok betegne Helena Christensen som en smuk og sexet kvinde. Men spørger man hende selv, er hun alt andet end sexet.

- Jeg har aldrig følt mig sexet. Overhovedet ikke! Jeg har aldrig brudt mig om den slags. Min krop er mit værktøj. Et objekt, jeg forholder mig til. Jeg tænker sjældent på, hvordan jeg ser ud. Det, jeg er optaget af, er at føle mig afslappet og glad, udtaler Helena Christensen til FEMINA.

At hun ikke føler sig sexet har dog ikke forhindret hende i at blive afbildet topløs og i nærmest ingenting på meget sensuelle billeder. I 1995 optrådte hun f.eks. på forsiden af Gentlemen's Quarterly i sorte trusser, høje hæle - og intet andet.

Se billeder af smukke Helena Christensens fantastiske garderobe på Femina.dk.

Søvn er afgørende for glæden
Helena Christensen forklarer, hvad der gør hende glad og afslappet i hverdagen.
- Når jeg har fået nok søvn. Jeg kan blive forfærdelig trist af ikke at sove. Noget af det bedste, jeg ved, er at gå i seng allerede ved 22-tiden. Jeg prøver nok at indhente det tabte efter de hektiske model-år, siger hun.
I dag arbejder Helena Christensen stadig som model, men hun har også skabt sig en karriere som fotograf, hvor hun bl.a. tager billeder til internationale magasiner samt humanitære organisationer.

Læs også