Prince Harry stands with his fiancée US actress Meghan Markle
Underholdning

Harry og Meghan laver ny film med Netflix

11. august 2023
Af Rose Maria Boelsmand
Foto: Daniel Leal-Olivas/AFP/Ritzau Scanpix
Spoiler: Filmen kommer ikke til at handle om det britiske kongehus.

Netflix, Meghan og Harry er tilsyneladende en kærlighedstrekant, der bliver ved med at give.

Et år efter deres vidt debatterede ’tell all’-dokumentar har det royale eksilpar nemlig annonceret, at de endnu engang skal i produktionshuset med streamingtjenesten, og denne gang er det en film, der er på programmet.

Men, modsat hvad man kunne fristes til at tro (eller som nogle måske kunne have håbet på), så er filmen ikke endnu en expossé omkring den engelske kongefamilie, som parret ikke er på helt god fod med.

Nej, det viser sig, at det Sussex’ske hertugpar har sikret sig filmrettighederne til New York Times bestselleren ’Meet Me at the Lake’ gennem deres eget produktionsselskab Archewell.

’Meet Me at the Lake’ handler om Will og Fern, der mødes bliver forelskede i hinanden i deres 20’ere. Tiden passer dog ikke for de to, og de aftaler at mødes året efter, men Will dukker ikke op og Fern får sit hjerte knust. Men deres veje er slet ikke færdige med at krydses.

Og, selv om det indledningsvis ikke umiddelbart lyder sådan, er der flere nedslag i historien, der kan paralleliseres til Meghan og Harrys egen historie, hvilket måske er derfor de har kastet sig over processen.

En nøgleperson i fortællingen mister eksempelvis sin mor i en trafikulykke, hvilket resonerer med Harrys egen historie, og der er også tematikker som efterfødselsdepression, som Meghan selv dyppede tåen i, hvilket hun fortalte til Opera Winfrey i 2021.

Hvornår filmen har premiere, er endnu ikke offentliggjort.

Denne artikel blev første gang bragt af Elle.dk. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også