Hailey Bieber
Underholdning

Hailey Bieber om smertefuld tilstand: "Jeg er sikker på, at der er mange af jer, der kan relatere"

30. november 2022
af Klara Hauberg Hansen
Foto: Rw/Capital Pictures/Ritzau Scanpix
Hailey Bieber er ramt af cyster på æggestokkene, fortæller hun på Instagram. Og det er langt fra sjovt.

Nogle gange skal der ikke ret meget til at få folk til at spekulere. Det har den 26-årige model og verdensstjerne Hailey Bieber oplevet.

Siden hun fandt sammen med Justin Bieber og tog hans efternavn, er hun mere end én gang blevet mødt af spørgsmålet om, hvorvidt hun er gravid, når hendes mave har bulet lidt ud.

Svaret har indtil nu altid været det samme – at nej, hun er ikke gravid.

I en story på Instagram, har hun delt et billede af sig selv og sin mave, mens hun beskriver, hvordan hun flere gange er blevet ramt af cyster på sine æggestokke.

– Jeg har en cyste på min æggestok, der er på størrelse med et æble. Jeg har ikke endometriose eller PCOS, men jeg har haft en cyste på mine æggestokke flere gange, og det er aldrig sjovt, skriver hun blandt andet på billedet.

Bieber beskriver videre, hvor smertefuldt det er, og at når hun er ramt af en cyste, så bliver hun både ramt af kvalme og oppustethed.

– Men jeg er sikker på, at der er mange af jer, der kan relatere og forstå. Vi skal nok klare det!, slutter hun af, mens hun ligeledes gør det klart på billedet, at det altså ikke er en baby, hun har i maven.

Hailey Bieber
Hailey Bieber bliver gang på gang konfronteret med, om hun er gravid. Nu afslører hun sandheden bag hendes til tider babybule-lignende mave. Foto: Instagram

Det er bestemt ikke første gang, familien Bieber taler ud om deres udfordringer med helbredet, og det er da bestemt heller ikke småting, som parret har været udsat for henover de seneste år.

Så sent som i marts blev Hailey Bieber hasteindlagt på hospitalet, efter hun blev ramt af en blodprop.

Mens hendes mand, Justin, senere på året selv blev ramt af syndromet Ramsay Hunt, der lammede hele den ene side af hans ansigt og altså forhindrede ham i at fuldføre sine koncerter.

Han valgte desuden senere helt at aflyse sin verdensturné, hvor han skulle have besøgt Danmark til marts.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også