Britney Spears
Underholdning

En fri Britney Spears kan nu endelig bestemme over sin egen krop: ”Jeg overvejer at få endnu et barn”

18. november 2021
af Line Beierholm Skydsgaard
Foto: MEGA
I 13 år har blandt andre Britney Spears’ far bestemt over hendes penge, karriere og krop. Hun blev tvunget til at få indsat en spiral, selvom hun ønskede sig endnu et barn. Nu hvor hun endelig er fri, kan det være, hun får sit ønske opfyldt.

Britney Spears fik fredag retten til at bestemme over sine egne penge, sin egen krop og sin egen karriere tilbage efter 13 år. Retten afsluttede det værgemål, hvor blandt andre hendes far har taget stort set alle beslutninger i hendes liv.

I løbet af værgeskabet er Britney Spears blevet tvunget til at få indført en spiral, på trods af at hun havde et ønske om at få endnu et barn.

Endelig fri til selv at bestemme

39-årige Britney Spears deler nu på sin Instagram-profil, hvordan det efter 13 år med kontrol føles at have fået sin frihed tilbage.

– Jeg er helt ærligt bare taknemmelig for hver eneste dag. At det nu er muligt for mig selv at holde mine bilnøgler. At være selvstændig og kunne føle mig som en kvinde. At eje et dankort. At se kontanter for første gang. At det er muligt for mig at købe stearinlys. Det er de små ting, men de gør en kæmpe forskel, siger hun i en video.

Og det er ikke kun de ”små” hverdagsting, som Britney vil bruge sin frihed til.

Vil gerne være mor igen

I et andet opslag med et billede af et par voksenfødder ved siden af et par bittesmå barnefødder, der står på tæer, skriver hun:

– Jeg overvejer at få endnu et barn!!!

Britney Spears’ forlovede, Sam Asghari, skriver i en kommentar til opslaget, at han håber, barnet vil få så flot et svaj i fødderne som på billedet, men at de gener i så fald ville komme fra Britney Spears.

Britney Spears

Britney har ikke glemt, hvad hendes familie har gjort mod hende

Sammen med glæden over endelig at være fri efter 13 år udtrykker Britney Spears også en stor vrede rettet mod sin familie. På sin Instagram-profil skriver hun, at hun mener, de skal straffes for alt det, de har udsat hende for.

– Jeg har slet ikke tænkt mig at nævne alle de forfærdelige ting, som de gjorde ved mig, og for hvilket de burde ende i fængsel for – og ja, også min troende mor!!!, skriver hun blandt andet i et opslag og fortsætter:

– Jeg er vant til at holde min mund lukket, når det kommer til min familie og bevare freden. Men ikke denne gang. Jeg har IKKE GLEMT, og jeg håber virkelig at de kan kigge op i aften og vide PRÆCIS, HVAD JEG SNAKKER OM!!!

”You guys saved my life, 100 procent”

Selvom Britney Spears er vred over det, hun har været udsat for gennem mange år, er hun også dybt taknemmelig over for alle dem, der hjalp hende med at blive fri. Nemlig #FreeBritney-bævegelsen.

I en video på Instagram siger hun, at hun nok aldrig var blevet fri uden hjælp fra bevægelsen, der kæmpede for at få ophævet værgemålet.

– I er de sejeste. Min stemme var blevet taget fra mig og truet så længe, og jeg var ikke i stand til at sige noget som helst … I har reddet mit liv, 100 procent.

Læs også