https://imgix.femina.dk/media/1c21f2f850f940029ac7bed4151cfb02.jpg
Underholdning

Det er første gang, nogen seriøst vil have mig

16. marts 2011
af Tine Bendixen
Foto: Jens Rosenfeldt
Som 46-årig kan Paprika Steen for første gang i sin karriere opleves i en fræk scene. I filmen ”Superclásico”, hvor hun – også for første gang – spiller en kvinde, som hele to mænd bare VIL have

Dér sidder jeg. I en, indrømmet, let nedringet kjole. Og dér sidder Paprika og siger:
- Du har altså flotte nødder. Er det the real stuff? De er ikke fake?
Hvad siger man så? Tak til sin brune balconette-bh. Og skynder sig at komplimentere hende - fordi hun fortjener det - for hendes enormt lækre lange ben på tårnhøje sandalhæle i Ole Christian Madsens nye film "Superclásico".

Rejste fra mand og søn
Paprika Steen taler spansk, så det fløjter, i den film. Kunne ikke et ord inden. Terpede i otte uger. Rejste ned og filmede i Argentina i næsten seks uger. Havde aldrig været i Sydamerika før. Takkede Skype for, at hun ikke gik helt til i familiesavn undervejs. Ægtemanden Mikael Rieks og sønnen Otto på 10 var blevet hjemme i Vangede. Otto var lidt sur over at blive snydt for et eventyr, men han skulle i skole. Og hans mor kom jo hjem igen. I modsætning til Anna, som Paprika spiller i filmen.

Masser af sex
Anna har forladt mand og teenagesøn og er flyttet til Argentina, fordi hun har forelsket sig i et lidt yngre latino-skår af en stjernefodboldspiller - besvimende skønt spillet af den argentinske soapskuespiller Sebastian Estevanez. Anna lever det fede sus og dus-liv med masser af sexet sex med fodboldspilleren. Hjemme i Danmark er ægtemanden overbevisende livstræt spillet af Anders W. Berthelsen - ved at gå til i vinøs selvmedlidenhed, men får hanket op i sig selv og sønnen Oscar og flyver til Buenos Aires på surprise-besøg for at forsøge at vinde Anna tilbage.

Lav selvtillid
- Det er også første gang, jeg spiller love interest for to mænd. Og den ene ligner en adonis, den anden er skønne og charmerende Anders W. Berthelsen. Da jeg læste manuskriptet, tænkte jeg: "Ole Christian, det der tror folk ikke på." DEN selvtillid er ikke så høj omkring mig selv. Første gang jeg skulle møde Sebastian Estevanez, tænkte jeg: "Hvor er det PINLIGT." Han er gift med en brasiliansk undertøjsmodel! Men han er som i filmen: Skøn, fortæller Paprika

Plejer at blive forladt
- Det der med selvtilliden må du lige forklare?
- Jamen, de gange jeg har spillet noget med kærlighed, er jeg blevet forladt. Det er første gang, nogen seriøst vil have MIG - altså vil have min karakter. Jeg aner ikke, hvorfor jeg aldrig har spillet love interest før … Jeg har nok ikke været slank nok. Men jeg kan godt lide at have en karriere, der forandrer sig. At jeg skulle blive 45, før jeg kom i en rød kjole med nødderne i øjenhøjde - det er på en måde ret sjovt.

Grinede i sexscene
Der er en meget smuk sexscene i filmen. Varm. Virker ægte. Siger jeg. Så siger Paprika:
- Uaargh … lige den scene var grænseoverskridende, men jeg har heller aldrig lavet en sexscene før. I TI år har Sebastian Estevanez som soapskuespiller lavet lovescenes og snavet piger og grædt på kommando. Jeg er SLET ikke der.
Så dér sidder Paprika og Sebastian filtret sammen i ret afklædt tilstand og skal kysse hinanden, mens kameraerne kører, da Ole Christian Madsen registrerer noget, der ikke skal være der: En mærkelig lyd. Og så er det Paprika, der griner!

Læs også

https://imgix.femina.dk/legacy/media/3bbb5678c4b64fa6a26046e1e755de84.jpg

J.Lo

https://imgix.femina.dk/legacy/media/websites/femina-dot-dk/website/dig-og-dit-liv/karriere/2011/03/1111-paprika-steen/5710781008724.jpg

Læs også