https://imgix.femina.dk/media/article/1446_keira_knightley_art.jpg
Underholdning

Derfor viser Keira Knightley sine naturlige bryster

10. november 2014
af webredaktionen
Foto: All Over
Den engelske skuespiller har ladet stjernefotografen Patrick Demarchelier fotografere sig nøgen til bladet Interview Magazine. Det sker i protest mod digital retouchering

Det vakte opsigt, da den engelske skuespiller Keira Knightley for et par dage siden stod frem med et billede taget af den internationalt anerkendte modefotograf Patrick Demarchelier. Den 29-årige stjerne optræder nemlig med bare bryster. Det sker som en protest mod tidens retoucheringer og photoshop-manipulationer, som med et enkelt klik kan gøre en a-skål til en c-skål.

LÆS OGSÅ: 27 par bryster - i alle størrelser og former!

Keira Knightley har nemlig ikke noget imod at lade sig fotografere nøgen – så længe, der ikke blive manipuleret med hendes krop. Til Times of London siger hun:

- Min krop har været manipuleret så mange forskellige gange af så mange forskellige grunde – hvad enten det har været paparrazifotografer eller til filmplakater.

Blandt andet blev hendes bryster forstørret digitalt til plakaten for filmen ”King Arthur” – dét selvom hun har fortalt, at hendes bryster faktisk var blevet mindre under forberedelsen til rollen.

https://imgix.femina.dk/keira.jpg

Screendump fra Interview Magazine

Læs også