Underholdning

Danser Mie Moltke: Derfor skal du være feminin

af Redigeret af Mia Qvist Scheelsbeck, FEMINA, Aller Media 30. oktober 2012
Foto: All Over
For danseren handler femininitet om at sprudle, nyde og værdsætte sine former

Vi kender hende fra 'Vild med dans', hvor hun i flere sæsoner har danset med sprudlende energi. Nu underviser hun andre kvinder i at sprudle og være lykkelige gennem dansen og bevægelsen.

Mie Moltke, der er gift, har barn og er ejer af Soulhouse, forklarer følgende om at finde lykken.

- Jeg har gennem de sidste 5 år taget en kæmpe drejning gennem mødet med min mand Lai, og spiritualitet og tantra. Det har givet mig et nyt syn på det at være kvinde: At være vital, sprudle, nyde og værdsætte min krop og former - og ikke mindst lære at slippe kontrollen og tillade mig at nyde, forklarer hun.Læs også: Anne Sofie Espersen er til sex, cigaretter og løbeture hver dag. Læs om hendes sunde dag her Vores femininitet bliver ødelagt Mie Moltke peger på, at det er vigtigt at dyrke sine feminine sider, og for hende handler det om noget så 'simpelt' som lykke.

- Vi lever i en verden, hvor mange kvinder er i hovedet og er fastlåste i tanker og mentale strukturer. Vi er meget målrettede, handlingsorienterede og kontrollerede, og det er der som sådan ikke noget galt i. Men hvis det betyder, at alt det sansende, legende, impulsive og kropslige forsvinder, så går det meget ud over vores femininitet, hvilket kan gøre os stressede og tomme, forklarer hun.

Læs også: Marianne Eihilt spiser gerne slik og chokolade. Læs om, hvordan danseren holder sig sund herHer får du Mie Moltkes tre tips til at dyrke og nyde din femininitet:- Tag dig tid til noget, du virkelig nyder (et varmt bad, gåtur, massage mv.)- Brug din krop på en sansende måde, så du får mærket kroppen uden at tæske den.- Drop at kontrollere og holde styr på alt - det er umuligt og gør os sindssyge.Eventyreren Bettina Aller har også været med i Vild med dans. Hun har dog skiftet de høje hæle og de flotte kjoler ud med en jordomsejling med sin familie. Læs mere om deres eventyr på soendag.dk