https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1324-christian-tafdrup-1.jpg
Underholdning

Christian Tafdrup: Jeg synes, det er svært at etablere mig

13. juni 2013
Af FEMINA.dk] 06/13/2013 - 09:15
Skuespilleren og instruktøren Christian Tafdrup er single og funderer i ugens FEMINA over, hvorfor mænd og kvinder har svært ved at snakke sammen. Og hvorfor han er alene igen

- Jeg er også et produkt af den moderne romantik. For jeg synes også, det er svært at etablere mig. Jeg jagter også... en eller anden form for selvtilfredsstillelse og at fyre mig selv af og få et kick af at være med i et stykke eller en film eller skrive et manuskript. Måske netop derfor kan jeg også se, hvor flygtigt sådan et liv er.

Læs også: Sexolog Jakob Olrik er på jagt efter en kæreste

Det er ensomt at være single, men det er også ensomt at være i parforhold

- Man vil tit det modsatte af det, man er i, ikke? Men så tænker jeg bare på alle de venner, jeg har, som er kede af deres ægteskab, og børnene er pisseirriterende, og så tænker jeg: ”Jeg har det jo meget godt.” Men det er da klart, at der er en ensomhed i at være single. Men der er også en ensomhed i at være i et forhold. Ensomhed følger bare med. Og jeg synes, der er mange dejlige ting ved at være alene. Jeg lever et meget socialt liv, men jeg er god til at være alene. Det er ikke mit ideal at være alene igennem hele livet. Jeg er bare også plaget af det romantiske billede af, at hvis jeg skal være sammen med en, så skal det også være, fordi jeg virkelig vil det. Det må være udgangspunktet. Det skal jo nok blive svært senere hen!

Læs hele interviewet med Christian Tafdrup i ugens FEMINA

Læs også: Christian Tafdrup: Arbejdsløsheden var et meget stort knæk

Læs også