https://imgix.femina.dk/media/article/1502_bitz_kvinder.jpg
Underholdning

Christian Bitz: Sådan er den perfekte kvinde

7. januar 2015
af redaktionen
foto: Ditte Capion
En stor del af livet går for mange kvinders vedkommende med at jage det perfekte. Men vi skal huske, der også er andet i livet, lyder det fra Christian Bitz

Det er nok i særdeleshed kvinder, der har det med at søge det perfekte: Den perfekte talje, det perfekte tøj, den perfekte (ungdommelige) hud til at komplimentere de andre perfekte ting, osv. Det kan være fint nok at have ambitioner – også på sundhedsfronten, siger Christian Bitz til FEMINA i denne uge. Men vi bør også erkende, at der er andet i livet.

- Den perfekte kvinde er for mig en kvinde, som tør være ærlig over for sig selv og anerkende, at livet ikke altid behøver at være perfekt. Hun skal kunne acceptere de rammer, hun nu engang har, og tage udgangspunkt i det. At hun skal være uperfekt, betyder ikke, at hun bare skal læne sig tilbage og spise tebirkes. Men en kvinde, der hviler i sig selv, også i forhold til sin egen sundhed, har som regel også et bedre selvværd, og det er jo ofte det, vi tiltrækkes af ved et andet menneske, siger han.

LÆS OGSÅ: Mit eget liv er heller ikke perfekt, siger Christian Bitz

Christian Bitz: Stop op!

Måske du kører på rutinen i forhold til kostreligioner og slankekure, hvor den ene erstatter den anden, uden at du tænker over det. Christian Bitz råd er: Stop op og mærk efter.

- Tænk over, hvor sund du vil være, og hvordan du har lyst til at tilpasse de sunde tiltag til det liv, du i forvejen lever, i stedet for bare at fare af sted med hovedet under armen. Ved at du selv lærer at mærke efter, hvad der føles rigtigt for dig, bliver du også mindre modtagelig over for de mange skiftende sundhedsbudskaber. Vær lidt mindre hård ved dig selv, og drop den dårlige samvittighed. Den kan du alligevel ikke bruge til noget, siger Christian Bitz.

LÆS OGSÅ: Christian Bitz: Jeg er ret forfængelig

Læs også