https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1335_camilla_ottesen.jpg
Underholdning

Camilla Ottesen: Vil hellere rejse end købe dyre sko og tasker

10. september 2013
af Charlotte Hallbæck
Hvor mange kvinder vil falde i svime over lækre og dyre sko og tasker ser tv-værten Camilla Ottesen slet ikke tasker og sko, men noget helt andet

Rigtig mange kvinder har garderoben fyldt med lækre sko og tasker, og vi er mange kvinder, der drømmer om den helt rigtige og sandsynligvis dyre taske eller de helt vidunderlige sko.

Læs også: Kokken Louisa Lorang går højt op i kvalitetsmad

Men sådan en kvinde er tv-værten Camilla Ottesen ikke.

- Jeg vil ti gange hellere bruge mine penge på at rejse end på dyre sko og tasker, siger hun kort og godt i et interview i SØNDAG.

Jeg køber ikke de rigtigt dyre ting

Og rejst det har hun da også. Sammen med sin mand Anders Hedme og deres to børn, Viggo på 8 og Viola på 5 flyttede de til Sydafrika, hvor de boede et år. Og det eventyr har ikke mættet Camilla Ottesens lyst til at rejse.

– Jeg har altid lyst til at rejse. Når jeg ser folk købe dyre sko og tasker, tænker jeg altid: Hold da kæft, det er jo to flybilletter til den eller den destination, eller fire, hvis det er en rigtig, rigtig dyr taske. Jeg kan godt lide tøj, sko og tasker. Men jeg køber bare ikke de rigtigt dyre ting. Og det kommer jeg aldrig til. No way, siger hun.

Sejlede jorden rundt i to år som barn

Og rejselysten kommer ikke langvejs fra. For Camilla Ottesen ikke i tvivl om, at det sætter sine spor at vokse op og se sine egne forældre gøre alvor af det, de drømmer om. De første år af Camillas barndom var hendes far og hendes mor i gang med at bygge på en båd.

Camilla Ottesen ser alt for tit, at børn bliver tilsidesat til fordel for karriere. Læs på søndag.dk, hvad hun og hendes mand har gjort for at få mere tid med deres to børn.

Da Camilla var ti år, var båden færdig, og så stævnede hele familien, far, mor, Camilla og Camillas tre et halvt år ældre storesøster, ud på en jordomsejling, der ganske vist kun nåede at bringe dem halvvejs jorden rundt, men alligevel kom til at vare i næsten to år og var en stor succes.

– Jeg er sikker på, at det har præget mig, lige siden vi kom hjem fra den jordomsejling, har jeg drømt om engang at kunne give mine egne børn en tilsvarende oplevelse. Fordi for mig står de to år som den mest fantastiske tid i hele min barndom. Her som voksen kan jeg se, hvordan det har givet mig lyst til at rejse ud og opleve andre kulturer. Hjemme hos os er det helt klart mig, der er rejseentusiasten og eventyreren. Men jeg har heldigvis en mand, som hurtigt er med på den, siger hun.

Læs også