https://imgix.femina.dk/media/article/1424-anne-louise-hassing-ny.jpg
Underholdning

Anne Louise Hassing: Vægttabet kom, da jeg gav slip

23. juni 2014
af redaktionen
Anne Louise Hassing har prøvet stort set alle de kostretninger og diæter, der har været oppe i tiden, men hun er ikke særlig vild med nogen af dem

Skuespilleren Anne Louise Hassing har det bedst med sig selv, når hun føler sig slank og sund, og derfor tænker hun også over, hvad hun spiser. Men hun har også en sød side, og fanatisk er det sidste, den smukke skuespiller har lyst til at blive kaldt.

- Hvis vi får flødeboller, når vi ser ”Disney Sjov” om fredagen, kan jeg spise 10 uden at tænke over det, og så udbryder min søn lige pludselig: ”Ej mor, nu er der kun to tilbage til mig!”, griner Anne Louise, der har prøvet stort set alle kostretninger og diæter, der har været oppe i tiden. Men hun er ikke særlig vild med nogen af dem – heller ikke den ellers så populære stenalderkost.

LÆS OGSÅ: Sisse Fisker ikke gider slankekure

- Jeg orker ikke at gå og tænke på alt det, jeg ikke må spise. Det er så bøvlet, og faktisk har jeg for nylig oplevet at tabe tre kilo, da jeg efter en periode uden kulhydrater begyndte at spise blandt andet havregryn igen om morgenen. Vægttabet kom, da jeg gav mentalt slip på reglerne. Der var befriende, siger Anne Louise Hassing.

Mindre portioner

Hendes søn Mingus er blevet ”megakræsen” af alle de diæter, hans forældre har prøvet gennem tiden. Så nu er det slut.

- I dag spiser vi helt almindelig børnevenlig mad her i huset. Ingen særkost. Men jeg har lært at tage mindre portioner af for eksempel de grove ris og kartoffelmosen. Sværere er det ikke! Når jeg nøjes med små portioner med kulhydrater, undgår jeg at føle mig oppustet og dvask, og jeg får den energi, jeg har opdaget, min krop har brug for, siger Anne Louise Hassing.

Læs også