https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1350_anne_glad.jpg
Underholdning

Anne Glad: Mine bryster skal ikke laves større

12. december 2013
redigeret af Trine Fisker, Søndag
Anne Glad kalder selv sin bryster for bittesmå, men selv størrelsen kan ikke få hende til at få lavet dem større

Anne Glad, der igennem næsten 50 afsnit af DRs program Kender du Typen har gættet, hvilken danske kendisser der bor hvor, er en petit kvinde. Og det samme er hendes bryster.

Men størrelsen på hendes bryster har ikke fået Anne Glad til at overveje, om der skal silikone til at gøre dem større. Tvært i mod.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Gitte ”Stallone” Nielsen har lagt sig under kniven op til flere gange. På søndag.dk fortæller hun, hvorfor hun valgte at få lavet en ansigtsløftning – for åben skærm

For alt det der skønheds-noget er ikke lige Anne Glad. Og med skønheds-noget hentyder hun til Botox, Restylane og silikonebryster.

– Jeg synes, kvinder har det med at slå hinanden oven i hovedet med alt muligt, når det gælder de ting. Når jeg for eksempel hører en kvinde udtale offentligt, at det er kvindefjendsk at få lavet silikonebryster, for efter at have ammet er det »kun naturligt at få lange, slanke bryster«, synes jeg egentlig, det er kvindefjendsk, selv om det blev sagt humoristisk. Jeg kunne ikke selv finde på at få lavet om på mine bittesmå bryster. Men jeg kan godt sætte mig ind i, at der er kvinder, som bliver ulykkelige over, at de har ændret udseende efter fødsel og amning. Rent kosmetisk og æstetisk kan jeg godt forstå deres valg, siger Anne Glad.

Hellere rynker og glade dage på lagnet end ingenting

Men det der gør, at Anne Glad selv holder sig væk fra at få lavet sine bryster større, er nogle af de konsekvenser, der kan være ved at få indopereret et implantat.

LÆS OGSÅ: Trine Pallesen synes, "plastikpatter er sygt"

– Det, jeg ikke forstår, er den pris, man er parat til at betale. Nogle af de kvinder, jeg har talt med, som har fået lavet silikonebryster, fortæller om at have mistet følelsen i brystvorterne. Hvor fedt er det lige ikke at kunne mærke sine bryster. Der var også en kvinde, der fortalte mig, at efter at hun havde fået Botox i panden, var hendes orgasmer slet ikke nær så intense, som de plejede at være. Og da tænker jeg, jamen hallo, så vil jeg da hellere beholde rynkerne i panden og fortsat have glade dage på lagnet, lyder det fra Anne Glad, der dog understreger, at folk må gøre lige, hvad de vil.

- Og det er her, jeg mener, vi skal passe på med ikke at holde hinanden nede på de parametre og gøre os til dommere over hinandens valg. Det eneste, jeg bare siger, er, at folk skal tage deres valg på et oplyst grundlag og så ikke forveksle det med, at man automatisk bliver lykkeligere af at gøre sådan nogle ting ved sig selv, siger Anne Glad.

Læs også