https://imgix.femina.dk/media/article/1423-alexandre-willaume-vi-har-et-meget-udramatisk-kaerlighedsliv.jpg
Underholdning

Alexandre Willaume: Vi har et meget udramatisk kærlighedsliv

3. juni 2014
af redaktionen
Foto: Petra Kleis m.fl.
Skuespilleren Alexandre Willaume har et meget Keld og Hilda-agtigt ægteskab, og så er han og ægtefællen gode til at nive hinanden i røven, når der går for meget hverdag i tingene

Skuespiller og kunstmaler Alexandre Willaume har været sammen med sin kone, siden de mødte hinanden for næsten 20 år siden. Med undtagelse af en lille pause, hvor han skulle finde sig selv.

- Frihed er jo noget man giver hinanden, det er den ultimative kærlighed, at man i et forhold hjælper hinanden til at blive den bedste udgave af sig selv. Og så er det ikke noget problem, at man har brug for tid til sig selv i en periode, for så har man jo hele livet, hvor man er gode til at nive hinanden i røven, siger Alexandre Willaume.

LÆS OGSÅ: Mikkel Beha Erichsen gør sig umage for at være en god mand for sin kone

Sex er nødvendigt

Ifølge Alexandre Willaume er der en let måde at finde ud af, om et forhold kører. Man ser bare på sexvanerne.

- Det er ret matematisk, faktisk, men sådan tror jeg, man bliver nødt til at anskue et forhold. Altså, hvis der er sex i et forhold, er det fandeme svært at være sur. Undskyld mig. Men du kan næsten pin-pointe det og spørge par, hvornår de sidst har haft sex. Er det fire måneder siden? Så tror da fanden, at det ikke kører! Hvis der er dårlig stemning, må du gå hen og nive din kæreste i røven og sige: ”Arh, kom nu, skat…”. Bløde det lidt op.

LÆS OGSÅ: Skuespilleren Troels Lyby synes, sex skal være dyrisk

Keld og Hilda

Og selvom man måske ikke lige har lyst til sex, må man nogle gange gøre det alligevel.

- Der er ingen af os, der er til drama i forholdet. Vi er meget Keld og Hilda-agtige, vi skændes næsten aldrig og har et meget udramatisk kærlighedsliv. Og så er vi gode til lige at sige til hinanden: Hey, er det ikke lidt surt i øjeblikket? Glemmer vi ikke lige…? Nej, nogle gange gider man ikke kysse og rage på hinanden. Men så må man bare gøre det alligevel, siger Alexandre Willaume.

LÆS OGSÅ: Lakridskongen Johan Bülow synes, der er kæmpe forskel på mænd og kvinder

Læs også