Adele stråler på nyt billede: "Hold modet oppe"
Underholdning

Adele stråler på nyt billede: "Hold modet oppe"

7. maj 2020
af Malini Gaare Bjørnstad, kk.no. Oversat af redaktionen
Foto: Screenshot fra Instagram
Adeles fødselsdagshilsen er gået verden rundt. Ikke mindst, fordi verdensstjernen oser af kærlighed og overskud i en svær tid.
Til trods for en tid med restriktioner og indskrænkninger ser det ud til, at den britiske sangerinde Adele fik gjort lidt ekstra ud af sin 32 års fødselsdag i begyndelsen af maj. På et nyt billede, som hun har lagt på sin Instagram-profil, står hun i "den lille sorte" foran en stor, hvid blomsteropsats. LÆS OGSÅ: 5 trends, der er gået viralt under coronakrisen

"Hold modet oppe"

I Instagram-postet benytter hun anledningen til at takke for alle de fine fødselsdagshilsener, der er kommet ind, og hun sender sine varmeste hilsener dem, der har arbejdet den seneste tid og sørget for at holde hjulene i gang verden over. "Tusind tak for alle fødselsdagshilserne. Jeg håber, at alle har det trygt og godt, at I holder modet oppe i denne skøre tid. Jeg ønsker, at takke alle hjælpearbejde og andre livsnødvendige arbejdere, som giver os tryghed, mens de selv risikerer deres eget liv. I er i virkeligheden vores engle."

Farvel til 2020

Så slutter Adele af med en sætningen, de fleste af os vil være enige i: "2020 okay bye thanks x." Et farvel til 2020, som for de fleste af os har budt på flere udfordringer og skuffelser, end vi havde regnet med.

Gået igennem en skilsmisse

I kommentarfeltet til billedet ruller de søde hilsener ind til fødselsdagsbarnet Adele, og flere benytter lejligheden til at efterlyse ny musik. LÆS OGSÅ: Her er videoen alle taler om lige nu Adele står bag monsterhits som "Hello" og "Someone Like You". Hun udgav sit sidste album "25" i 2015. De sidste årene har været præget af op- og nedture for den talentfulde britiske artist. Sidste år kom det ud, at Adele og hendes daværende mand Simon Konecki skulle skilles efter tre års ægteskab. Sammen har de sønnen Angelo Adkins, der kom til verden 19. oktober 2012.

Ud fra fødselsdagsbilledet virker det til, at Adele er omgivet af positiv energi og fået det meste ud af fødselsdagen i denne coronatid.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_4.png

Læs også