Kendte kvinder der er ældre end partneren
Underholdning

14 kendte kvinder, der er ældre end deres partner

14. oktober 2021
af Kristine Enevold Villadsen
Foto: Mega, Ritzau Scanpix
Vi ser ofte, at manden er den ældste i parforholdet, men disse kvinder har alle fundet kærligheden hos en yngre mand.

I Hollywood ser vi ofte, at mænd dater yngre kvinder, uden at der bliver sat spørgsmålstegn ved det.

Men når det er omvendt, og kvinder dater mænd, der er yngre end dem, bliver der stillet urimelige spørgsmål til aldersforskellen.

Aldersforskel er dog, hvad man gør det til, og kærligheden kender ingen alder.

Her er 16 kvinder, der er fundet sammen med en mand, der er yngre end dem selv.

Brigitte Trogneux og Emmanuel Macron – 24 år

Frankrigs præsident Macron er gift med Brigitte Trogneux, som er 24 år ældre end ham. Hun var desuden hans lærer i gymnasiet i Amiens. Det er uvist, hvornår romancen begyndte.

Macron og Brigitte

Heidi Klum og Tom Kaulitz – 17 år

Hvis nogen havde fortalt os tilbage i 00’erne, at Tokio Hotel-guitaristen Tom Kaulitz, der dengang rockede dreadlocks og baggy tøj, en dag ville blive gift med en af verdens største supermodeller, havde vi nok ikke troet det. Ikke desto mindre, så blev parret gift i 2019.

Heidi Klum og Tom Kaulitz

Sam Taylor-Johnson og Aaron Taylor Johnson – 23 år

Filminstruktøren Sam Taylor-Johnson havde ikke regnet med at falde for den 23 år yngre stjerne i filmen, da hun i 2009 optog ”Nowhere Boy”. Et år senere ventede hun barn med sin 20-årige forlovede.

Sam Taylor-Johnson havde i forvejen to børn fra et tidligere ægteskab og er siden blevet mor til to mere sammen med Aaron Taylor Johnson.

Sam Taylor Johnson og Aaron Taylor Johnson

Alberte Winding og Andreas Fuglebæk – 20 år

Alberte Windig blev i 2015 gift med Andreas Fuglebæk. Parret havde været kolleger og venner i deres fælles band i nogle år forinden.

På sangen Augustsol synger hun også om sin 20 år yngre mand: ”Vi bor i hver vores tid, du går af trapperne op, jeg går ned, og pludselig mødes vi et sensommersted”.

Alberte Winding og Andreas Fuglebæk

Deborra-Lee Furness og Hugh Jackman – 13 år

I 1995 under indspilningerne til den australske tv-serie ”Corelli” faldt Hugh Jackman for den 13 år ældre Deborra-Lee. Sammen har de to børn, og kærligheden mellem dem er kun vokset med årene.

Hugh Jackman og Deborra Lee

Priyanka Chopra og Nick Jonas – 10 år

Sanger Nick Jonas faldt for den talentfulde skuespillerinde til Vanity Fairs Oscar-efterfest i 2017. Året efter blev parret gift og fejrede det over tre dage.

Priyanka Chopra og Nick Jonas

Madonna og Ahlamalik Williams – 36 år

Madonna har dannet par med Ahlamalik Williams siden 2019. Ahlamalik Williams er koreograf og danser, og han var med på Madonnas ”Rebel Tour” i 2016.

Madonna og Ahlamalik Williams

Anne Glad og Kim Vagn Wagner – 13 år

”Kender du typen”-eksperten Anne Glad danner par med musikproduceren Kim Vagn Wagner. Forholdet begyndte, da Kim Vagn Wagner skrev en e-mail til Anne Glad og inviterede hende ud.

Anne Glad og Kim Wagner

Kris Jenner og Corey Gamble – 25 år

Realitystjerne, momager og mor til Kardashian-børnene Kris Jenner mødte talent-manager Corey Gamble til en fødselsdagsfest for en fælles ven på Ibiza i 2014. Corey Gamble er sidenhen blevet en del af Kardashian-familien, og han optræder også i realityshowet ”Keeping Up with the Kardashians”.

Kris Jenner og Corey Gamble

Medina og Malo Chapsal – 10 år

Medina og Malo Chapsal blev i 2020 gift på Frederiksberg Rådhus, og i februar blev de forældre for første gang til en lille dreng. Malo Chapsal er sergent og under uddannelse på Hærens Officerskole.

Medina og Malo Chapsal

Julianne Moore og Bart Freundlich – 9 år

Skuespiller Julianne Moore mødte for første gang filminstruktør Bart Freundlich i 1996. Et år efter blev de forældre for første gang til en søn, og i 2002 blev de forældre til en datter. Parret har været gift i 18 år.

Julianne Moore og Bart Freundlich

Tina Turner og Erwin Bach – 17 år

Det 81-årige musikikon Tina Turner har siden 2013 været gift med den tyske musikproducer Erwin Bach. Faktisk krydsede deres veje allerede tilbage 1986 i en tysk lufthavn, og Tina Turner har tidligere fortalt, at hun allerede have en følelsesmæssig forbindelse til Erwin Bach dengang.

Tina Turner og Erwin Bach

Eva Mendes og Ryan Gosling – 7 år

Skuespillerparret har været sammen siden 2011, men det er sjældent, man ser dem sammen på den røde løber. Parret har formået at holde deres forhold privat, og sammen har de to døtre.

Eva Mendes og Ryan Gosling

Dot Wessman og Morten Messerschmidt – 23 år

Politiker Morten Messerschmidt og Bakken-sangerinde Dot Wessman har været sammen siden 2007. For nyligt afslørede parret, at de meget gerne vil giftes i Italien på et tidspunkt.

Messerschmidt og Dot

Læs også