https://imgix.femina.dk/media/article/aaretskvinde1.jpg
Se, lyt & oplev

Vær med til at kåre Årets SØNDAGs-kvinde - og vind et abonnement!

26. december 2014
af Redaktionen
I løbet af et år bringer SØNDAG 52 store interviews med kendte danske kvinder. Vi vil gerne hylde disse skønne kvinder, og nu kan du være med til at kåre årets SØNDAGs-kvinde 2014, sende hende en hilsen og deltage i lodtrækningen om et abonnement på SØNDAG.

Når vi tager afsked med året, der er gået, og vi byder et nyt velkommen, er det tradition at se tilbage og gøre status.

Her på SØNDAG kan vi se tilbage på 52 spændende blade, der hver uge har underholdt og hygget om alle vores læsere.

Vi kan også se tilbage på 52 kendte kvinder, der uge efter uge har delt deres personlige historier med læserne. De har rørt os, inspireret os, gjort os klogere og fascineret os. De har delt deres successer og udfordringer med os.

Disse skønne kvinder vil vi her på SØNDAG gerne hylde. Derfor kårer vi sammen med jer læsere Årets SØNDAGs-kvinde 2014.

Sådan gør du

I galleriet her har vi samlet alle 52 kvinder samt et uddrag fra det interview, der i løbet af 2014 er blevet bragt i SØNDAG. Klik dig igennem galleriet og mød de 52 seje kvinder.

Ved hver kvinde finder du et link som bringer dig direkte videre til afstemningen. Når du har stemt på din favorit, kan du skrive en hilsen til hende og en begrundelse for, hvorfor du synes, netop hun skal vinde.

Blandt alle, der deltager i afstemningen, trækker vi lod om 10 kvartalsabonnementer på SØNDAG. (Hvis du allerede er abonnent kan dit nuværende abonnement forlænges).

KLIK HER FOR AT KOMME DIREKTE TIL AFSTEMNINGEN >>

Læs også