https://imgix.femina.dk/2022-10-07/DR-0682920.jpg
Gift ved første blik

Utilfreds Sebastian Søvsø om “Gift ved første blik”: De fremstiller mig som en kold skid

7. oktober 2022
Af: Benedikte Brix
Foto: DR
Sebastian Søvsø er ærgerlig over, at "Gift ved første blik" er klippet på en måde, så han fremstilles, som om han er "røvligeglad" med sin mand, Anders.

Efter at have set det nye afsnit af "Gift ved første blik", ærgrer Sebastian Søvsø, der er gift med Anders, sig over den måde, han bliver fremstillet på i programmet.

Den 30-årige ingeniør mener nemlig, at man har haft den helt store saks fremme i klipperummet for at skabe en bedre tv-historie om parret.

– Jeg synes, det virker, som om jeg bliver fremstillet som den kolde skid, der synes, det hele er en fest. De klipper til, at jeg fester i Fælledparken, mens Anders taler om, at han kæmper for gnisten. Det forstærker folk i at tro, at jeg er røvligeglad med ham, fortæller Sebastian Søvsø til Se&Hør.

– Hvis jeg overhovedet ikke ville ham eller havde noget håb om os, så havde jeg nok trukket mig. Det er en ærgerlig klipning.

Det så du ikke på tv

Det samme mener Sebastian Søvsø om scenen, hvor Anders læser et brev op for Sebastian, mens parret sidder på altanen.

– Det, man ikke ser, er, at jeg har gjort præcis det samme tre-fire dage inden. Der skrev jeg et brev, som jeg læste højt for Anders på altanen. Om, hvordan jeg havde det, og hvad jeg syntes var hårdt, afslører han.

anders og sebastian

Brevet skrev Sebastian for at give Anders en forklaring på, hvorfor han for eksempel havde det svært med berøring: At han mangler den fysiske tiltrækning.

– Jeg havde svært ved at få det sagt, fordi jeg er nervøs og bange for, at han vil blive skuffet, såret eller ked af det. Men han tog det meget pænt, og havde det på samme måde, hvilket var rart – og det åbnede op for, at vi hele tiden er helt ærlige over for hinanden.

– Jeg håber stadig på, at jeg kan få en fysisk tiltrækning – at det pludselig ændrer sig, og at jeg ser ham i et helt andet lys.

Denne artikel blev først bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også