https://imgix.femina.dk/media/article/julia-lahme.jpg
Se, lyt & oplev

Tre hurtige til Julia Lahme

30. juli 2009
af Sissel-jo
Foto: Bo Lynge
Feminas nye boganmelder er selv forfatter og vild med gode historier
”Hvor lagde jeg babyen” af Julie Lahme

Det er os en stor glæde at byde Julia Lahme, forfatter og en af Danmarks mest populære blogskrivere, velkommen som supplerende boganmelder på disse sider. Sammen med Olga og Sissel-Jo vil Julia for fremtiden fylde jer med inspiration udi fantastisk litteratur og uforglemmelige læseoplevelser. Julia har skrevet bestselleren "Hvor lagde jeg babyen", en hudløst ærlig logbog om sit første år som mor til Elias. Velkommen til Julia! Se mere på Julia Lahmes hjemmeside.

- Hvilke bøger vil du typisk anmelde/omtale på disse sider?
- Alle gode historier - ligegyldigt om det er chicklit, historiske romaner, krimier eller store kærlighedshistorier. Jeg synes, bøger er bedst, når de giver kvinder noget at tænke over, nogen at spejle sig i og er umulige at lægge fra sig.

- Hvorfor elsker du bøger?
- Fordi de er så håndgribelige og kan tages med overalt, og fordi de giver os adgang til verdener, der ellers er lukkede for os. At læse en bog er lidt ligesom at få lov til at læse andres tanker. Og så kan bøger så meget på én gang. Underholde, inspirere og engagere. Udfordre én med nye tanker, sætte tingene på spidsen og inspirere til forandring.

- Hvilken roman betyder noget særligt for dig?
- Det gør Karen Blixens "Syv Fantastiske Fortællinger". Romanen ligger et sted midt mellem eventyr og realisme, og der er fuld skrue på alle de store følelser, som hun tydeligvis ikke var bange for. Det er sejt! Jeg tror, jeg har læst den 18 gange. Faktisk er mit eksemplar faldet fra hinanden for nylig.

Læs også