https://imgix.femina.dk/media/a1234e52f59c4bb0b596155e92a1a0e2.jpg
Se, lyt & oplev

Tag veninden med til snigpremiere

13. oktober 2009
af Charlotte Hallbæck
Er du til romantik og humor, har du nu mulighed for at komme til snigpremiere på den romantiske komedie ”Simon og Malou”, hvis du er medlem af FEMINA Klub. Og du kan tage din veninde med GRATIS!

Nu har du mulighed for at tage din veninde med til en hyggelig filmaften i romantikkens tegn, hvis du er medlem af FEMINA Klub. I kan nemlig komme til snigpremiere på den nye romantiske komedie "Simon og Malou" - og din venindes billet er gratis.

"Simon og Malou" er en ny dansk romantisk komedie om den unge svenske advokat, Malou, der lever en meget ordenspræget tilværelse i Stockholm med sin forlovede, Stefan. Malou tror på, at lykken findes i planlægningen af det nøje tilrettelagte liv, men da hun forfremmes til firmaets afdeling i København, hvor hun kandiderer til posten som partner, tager hun straks mod udfordringen, pakker sine ting og sætter kurs mod storbyen.

Simon er en anerkendt, lettere ustruktureret og skøn børnebogsforfatter, der netop er blevet vraget af sin mangeårige kæreste, Tina, som han ellers stod for at flytte sammen med hjemme i København. Han har desuden lige modtaget dommen, at han vil få meget svært ved at få børn. Noget af et slag for en mand, der brændende ønsker sig en familie.

Simon har efter bruddet glemt alt om at afmelde fremlejen af sin lejlighed og pludselig står Malou midt i Simons hjem med alle sine flyttekasser.

Mod alle forventninger sætter mødet mellem de to en lavine af begivenheder i gang, der vil ændre deres liv for evigt.

I rollerne ses blandt andre Dejan Cukic, Tuva Novotny, Mille Dinesen og Robert Hansen.

NB! Billetbestillingen begynder den 1. oktober.

Tilmeld dig FEMINA Klub her

Snigpremieredatoer:

  • København: torsdag den 22. oktober kl. 19.00 i Metropol
  • Århus: torsdag den 22. oktober kl. 19.00 i Biocity.
  • OBS: Du skal være medlem og logget ind i FEMINA Klub for at se, hvornår og hvordan du bestiller billetter.

Læs også:

Læs også