https://imgix.femina.dk/media/2cabf1091cea46aaa3f2c9bf07bfb221.jpg
Se, lyt & oplev

Tag med til kulturel forkælelse

20. oktober 2011
af Nicola Voss
Den 29. oktober inviterer CARE Danmark og Ældre Sagen til kulturel forkælelse på det smukke Carlsberg Museum i Valby. Det bliver en sanselig oplevelse med musik, litteratur, fotokunst, foredrag, øl/brød-smagninger og rundvisninger i en smuk og historisk bygning

Arrangementet Sanse Salonen byder på foredrag af forskellige kulturelle personligheder og her fra FEMINA er det vores egen redaktør Camilla Kjems og andre dygtige FEMINA-medarbejdere som er med til at præsentere og interviewe nogle af oplægsholderne.

Arrangementet løber fra kl. 13.00 til 16.00 og foregår på Carlsberg Museum, Valby Langgade 1, 2500 Valby. I løbet af de tre timer vil en række forskellige indslag blive præsenteret. Således kommer Hanne-Vibeke Holst og læser højt fra hendes kommende bog "Undskyldningen", og Kirsten Hammann kommer ligeledes og fortæller om hendes seneste to bøger, "En dråbe i havet" og "Se på mig", der i øjeblikket høster utroligt flotte anmeldelser. Derudover kommer fotograf Jacob Holdt og viser et af sine unikke billedshows, og sociolog Emilia van Hauen holder de to foredrag "Får jeg sex i de her sko?" og "Sandwichgenerationen". Endelig vil man også kunne møde Susanne Larsen, der er præsident i Dansk Røde kors, og skodesigneren Ulla Hentze. De indgår i en debat omkring hvordan man får karriere og familieliv til at hænge sammen.

Derudover vil det være muligt at komme på en guidet rundtur på museet, som også inkluderer fremvisning af Carl Jacobsens private bolig, der ellers normalt er aflukket for offentligheden. Rundturen byder både på Krøyer malerier og en privat bolig til næsten 500 millioner.

Slutteligt vil det også være muligt at deltage i særlige smagninger af øl og brød fra Carlsberg og Reinh. van Hauen bagerierne.

Det vil ligeledes være muligt at købe forfriskninger i baren, hvor DJ Rosa Lux samtidig spiller afslappende loungemusik.

I forlængelse af barområdet vil det være muligt at høre nogle CAREs medarbejde fortælle om den langsigtede udviklingsindsats, som CARE yder i Afrika og Asien.

Billetter til arrangementet koster 300 kroner, og kan købes www.care.dk/sansesalonen. For de 300 kroner får du samtidig et halvt års medlemskab af CARE Danmark, hvor du vil modtage medlemsbladet og et månedligt e-nyhedsbrev. Du bliver også gratis medlem af CAREs Event Club, der løbende vil komme med tilbud på andre spændende arrangementer. På den måde får du adgang til denne unikke dag samtidig med, at du støtter op om CAREs langsigtede udviklingsarbejde i Afrika og Asien.

Hvor og hvornår:
29. oktober 2011 kl. 13.00 til 16.00
Carlsberg Museum
Valby Langgade 1
2500 Valby

Læs også