https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1326_camilla_daretotip.jpg
Se, lyt & oplev

Tag en sommerdukkert og vind en NIVEA-goodiebag

28. juni 2013
Af redaktionen 06/28/2013 - 10:30
Tør du tage en dukkert og vise dig selv frem i bikini? Så kan du være med i konkurrencen om en lækker NIVEA-goodiebag hver uge

Tør du tage en dukkert denne sommer og vise et billede af det på Facebook? Så deltager du i NIVEAs store konkurrence Daretodip, hvor du hver uge kan vinde en lækker goodiebag fyldt med NIVEA-produkter.

NIVEA har nemlig lavet en undersøgelse, der viser, at halvdelen af de adspurgte kvinder ville ønske, de havde mere selvtillid, når de var iført bikinien. For efter en lang vinter ser kroppen måske ikke ud, som man kunne ønske. Eller efter et barn eller to, ser kroppen måske anderledes ud, end den gjorde, da man var yngre.

Vores dårlige selvbillede vil NIVEA gerne være med til at ændre. Derfor har skønhedsgiganten nu lavet en konkurrence, hvor de opfordrer alle kvinder til at hoppe i vandet og vise billedet på Facebook.

Handler om at inspirere og overvinde

Daretodip handler om at inspirere kvinder til at stå sammen og overvinde årets første bikiniafsløring. For NIVEA tror på, at med en smule støtte, vil kvinder få det godt nok med sig selv til at omfavne bikiniafsløringen – og til at fejre det. For når man har det godt med sig selv, så tør man gøre alt!

FEMINAs chefredaktør Camilla Kjems HAR allerede taget en dukkert (se billedet øverst). Tør du?!

Klik her for at se, hvordan du er med i konkurrencen om én af de lækre goodiebags.

Konkurrencen løber fra den 8. maj – 27. juli 2013.

Se også: FEMINA Kvindeløb - kvinderne dyppede sig i NIVEAs bassin

Læs også