Blonde
Se, lyt & oplev

Se traileren til "Blonde": Fans blæst bagover af Ana de Armas som Marilyn Monroe

29. juli 2022
af Mariah Leitisstein
Foto: Netflix
Den første trailer til Marilyn Monroe-filmen "Blonde" er landet, og fans spår Oscar-chancer for filmens hovedrolleindehaver.

Diamonds are a girls best friend!

Den første trailer til filmen "Blonde" om Hollywood-ikonet Marilyn Monroe har langt om længe set dagens lys, og noget tyder på, at fans af superstjernen ikke vil blive skuffede.

Både på YouTube og Twitter er responsen på den nye trailer nemlig særdeles positiv.

"Det her er præcis som en trailer burde være", skriver en bruger i kommentarsporet på YouTube.

"Jeg glæder mig SÅ MEGET til, at den her får premiere!", skriver en anden.

"Hun ligner hende virkelig", skriver en tredje.

Flere Twitter-brugere spår også allerede nu om, at Ana de Armas vil være blandt de nominerede, når der i 2023 skal uddeles Oscar-statuetter for bedste kvindelige hovedrolle.

"Blonde" har premiere på Netflix i september. Foto: Netflix
"Blonde" har premiere på Netflix i september. Foto: Netflix

Der er dog også dem, der mener, at Armas cubanske accent fortsat er alt for tydelig. Noget sangerinden Lady Gaga fik voldsom kritik for, da hun sidste år medvirkede i dramafilmen "House of Gucci".

Ledte efter skuespillerinde i ti år

Det har angiveligt vis taget "Killing Them Softly"-instruktøren, Andrew Dominik, mere end ti år at finde den rigtige skuespillerinde til rollen.

Tidligere har der floreret rygter om at både Jessica Chastain og Naomi Watts var blevet hyret til at spille Dominiks version af Monroe.

Ana de Armas som Marilyn Monroe
Foto: Netflix

I 2019 lykkedes det dog, og det blev den cubanske skønhed Ana de Armas, der løb med rollen som Marilyn i filmen, der er baseret på romanen "Blonde" af Joyce Carol Oates.

– Filmen følger hendes følelser og hendes oplevelser. Der er øjeblikke, hvor vi er inde i hendes krop og sjæl, og det vil give publikum en mulighed for at opleve, hvordan det var at være Norma og Marilyn på samme tid, lyder det fra den 34-årige Ana de Armas til Queue.

– Andrews ambition var helt klar fra starten af: Han ønskede at portrættere en version af Marilyn Monroes liv gennem hendes egen linse.

Den ikoniske Hollywood-legende hed nemlig oprindeligt Norma Jean Mortensen, og det er splittelsen mellem disse to identiteter, som instruktøren ifølge Ana de Armas har forsøgt at skabe.

– Han ville have folk til at opleve, hvordan det rent faktisk føltes ikke kun at være Marilyn, men også at være Norma Jean.

Ana de Armas kan lige nu opleves i actionbraget "The Gray Man" med Ryan Gosling og Chris Evans, som kan streames på Netflix.

"Blonde" har premiere på Netflix den 28. september.

Se traileren til "Blonde" her:

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også