I_hus_til_halsen
Se, lyt & oplev

Så du I hus til halsen? Nu er der dårligt nyt om Dans hus i Jebjerg

17. januar 2023
Af Karina Didriksen
Foto: Matias Brenø Olsson/DR
I afsnit 2 af DR-programmet ”I hus til halsen” forsøgte Søren Vester og Line Franck at hjælpe Dan med at sælge sit hus i Jebjerg.

Onsdag aften den 4. januar kunne seerne møde Dan Haugaard Pedersen og hans datter Emma i den nye sæson af DR1-programmet ”I hus til halsen”.

Her skulle designeren Søren Vester, ejendomsmægleren Line Franck og tømreren Dennis Lindequist hjælpe med at få solgt hans hus i Jebjerg nær Skive i Midtjylland.

53-årige Dan Haugaard Pedersen har været ramt af flere diskusprolapser, og han har desuden lidelsen spinalstenose, der giver voldsomme nervesmerter.

Det har vendt op og ned på hans liv, og han havde svært ved at blive boende i huset. Derfor meldte datteren ham til programmet.

I_hus_til_halsen

Svært at sælge

Mange afsnit af ”I hus til halsen” har en lykkelig slutning, hvor man til slut hører, at boligerne er blevet solgt, efter de er blevet forvandlet fra skrot til slot. Men sådan var det ikke i dette tilfælde.

I programmet blev der spolet flere måneder frem, og her fremgik det, at ingen køber havde bidt på Dans hus i Jebjerg.

– Det er tre måneder siden, vi var hos Dan, og huset er ikke blevet solgt endnu. Det, der desværre er sket siden, er, at boligmarkedet har ændret sig radikalt.

– Der er sket det, at renterne er steget, og vi kigger ind i en energikrise, og det har ikke gjort det nemmere at få solgt et hus som Dans, sagde Line Franck til slut i programmet.

Afsnittet blev optaget i juni 2022, og syv måneder senere er der desværre stadig dårligt nyt for Dan Haugaard Pedersen.

Til Skive Folkeblad fortæller Dan, at hans hus i Jebjerg stadig ikke er blevet solgt. Han håber derfor, at afsnittet af ”I hus til halsen” kan føre til et gennembrud og gøre, at han kan nå ud til andre interesserede købere.

"I hus til halsen" sendes hver onsdag kl. 20.00 på DR1.

Denne artikel blev første gang bragt af Billed-Bladet. Dette er en redigeret version.

Læs også