Parforholdsproblemer vi alle kan relatere til under corona
Se, lyt & oplev

Parforholdsproblemer vi alle kan relatere til under corona

af Katrine Bojen Krogh - Shutterstock 23. marts 2020
En forfatter bad folk dele deres parforholdskriser midt i corona-isolationen. Nu har hun offentliggjort svarene, som mange af os nok kan relatere os til.

Ligesom resten af verden er den amerikanske forfatter og redaktør Meg Zukin også berørt af coronakrisen. Og i mangel på bedre ting at tage sig af, søgte hun - ligesom mange andre i de her dage - underholdning online.

Det hele startede som en joke på Twitter, hvor hun skrev følgende: ’Hvis du bor sammen med din bedre halvdel og tror, at hjemmekarantænen vil få jer til at gå fra hinanden, så skriv en mail til mig. Jeg skriver ikke en historie om det, jeg elsker bare drama,’ skrev Meg Zukin.

LÆS OGSÅ: Parterapeut: 3 tip til at undgå coronakrise i parforholdet 

Tweetet gik viralt

Meg Zukins indbakke blev hurtigt fyldt med historier om parforholdskriser fra fremmede fanget i karantæne om deres utro kærester, hypokondriske veninder, umulige teenagere og fra personer, som allerede havde besluttet at gå fra deres partner før corona-karantænen og nu var tvunget til at være sammen.

Deler nu krisehistorierne på hjemmeside

Meg Zukin havde tydeligvis ramt en nerve og indså, at historierne kunne give lidt trøst eller i det mindste underholdning i en ekstraordinær sitaution i hjemmet.

Med tilladelse fra de mennesker, der havde delt deres historier, besluttede hun at gøre dem offentligt tilgængelige til gengæld for velgørenhedsdonationer til de ramte af coronakrisen – blandt andet USA's sundhedsvæsen.

LÆS OGSÅ: Sådan er du en hverdagshelt under coronakrisen

The Social Distance Project

På få dage er det blevet til ’The Social Distance Project’, hvor du kan læse de karantænekrisehistorier, som Meg Zukin modtog.

Her kan du læse om pigen, der fandt ud af - via Zoom - at den fyr, hun så, havde en kæreste. Om en mor, der kæmper med sin hormonelle 12-årige datter, som er hysterisk over ikke at kunne se sin kæreste. Om et par, som er gået fra hinanden, men som takket være karantænen er tvunget til at være sammen under samme tag.

Mange af historierne er trivielle, de fleste sjove, og dem alle meget relaterbare, da vi alle lige nu lærer at navigere i den bizarre, nye hverdag med corona, karantæne og social afstand.

Se et udpluk af historierne her: